Ο εορτασμός των Αγίων Αναργύρων στον νομό Καστοριάς - OlaDeka

Ο εορτασμός των Αγίων Αναργύρων στον νομό Καστοριάς

Τη μνήμη των Αγίων και θαυματουργών Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού τιμά και εορτάζει η Αγία μας Εκκλησία την 1η Ιουλίου.

Στην τοπική μας Εκκλησία πανηγυρίζουν:

Ιερά Μονή Αγίων Αναργύρων Μελισσοτόπου

Την Παραμονή της εορτής Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016 και ώρα 8.00 μ.μ. θα τελεσθεί Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος τουΣεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καστορίας κ.κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ, και ανήμερα της εορτής θα τελεσθεί πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας.

Ιερός Ναός Αγίων Αναργύρων Κρανοχωρίου

Την Παραμονή της εορτής Πέμπτη 30 Ιουνίου και ώρα 7.00 μ.μ. θα τελεσθεί Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας, και ανήμερα της εορτής θα τελεσθεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

 

ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΛΕΩΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Ιερός Ναός Αγίων Αναργύρων (Ντολτσό)

Την Παραμονή της εορτής Πέμπτη 30 Ιουνίου και ώρα 7.00 μ.μ. θα τελεσθεί Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και λιτανεύσεως της ιεράς και θαυματουργού εικόνος των Αγίων Αναργύρων, ενώ ανήμερα της εορτής θα τελεσθεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Ιερός Ναός Αγίων Αναργύρων (Γυμνασίου)

Την Παραμονή της εορτής Πέμπτη 30 Ιουνίου και ώρα 7.00 μ.μ. θα τελεσθεί Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και ανήμερα της εορτής θα τελεσθεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Ιερός Ναός Αγίων Αναργύρων (Πατριάρχη)

Την Παραμονή της εορτής Πέμπτη 30 Ιουνίου και ώρα 6.30 μ.μ. θα τελεσθεί Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και ανήμερα της εορτής θα τελεσθεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

imkastorias.gr
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria