Ο Γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Στέφανος Ξεκαλάκης στην Καστοριά την Τετάρτη 15/06 - OlaDeka

Ο Γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Στέφανος Ξεκαλάκης στην Καστοριά την Τετάρτη 15/06

Ο Γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Στέφανος Ξεκαλάκης, εν όψει των εκλογών των αποκεντρωμένων δομών του ΠΑΣΟΚ σε Νομαρχιακό και Δημοτικό επίπεδο που θα διεξαχθούν την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016, θα παρευρεθεί από την Παρασκευή 10/06 έως και την Τετάρτη 15/06 σε διαδικασίες των Οργανώσεων του ΠΑΣΟΚ στους Νομούς Κεφαλληνίας, Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας, Κέρκυρας και Καστοριάς, για να συζητήσει με τα μέλη του ΠΑΣΟΚ σχετικά με τις πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις και την πορεία των διαδικασιών για την ανασυγκρότηση της Προοδευτικής Παράταξης.

Το αναλυτικό πρόγραμμα έχει ως εξής:
Παρασκευή 10/06 και ώρα 21:00: Συνάντηση στο Αργοστόλι με τα μέλη της Διευρυμένης Νομαρχιακής Επιτροπής Κεφαλονιάς (Ξενοδοχείο Μουίκης).

Κυριακή 12/06 και ώρα 11:00: Ομιλία στην ανοιχτή συνέλευση της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας στην Πάτρα (Ξενοδοχείο Βυζαντινό).

Κυριακή 12/06 και ώρα  19:30: Ομιλία στην ανοιχτή συνέλευση της Νομαρχιακής Επιτροπής Αιτωλοακαρνανίας στο Αγρίνιο (Ξενοδοχείο IMPERIAL).

Δευτέρα 13/06 και ώρα 19:30: Συνάντηση στην Κέρκυρα με τα μέλη της Διευρυμένης Νομαρχιακής Επιτροπής Κέρκυρας (Αίθουσα Επιμελητηρίου Ο.Ε.Β.Ε.Κ. στην Πλακάδα τ’Αγιού, πλατεία Ηρώων Κυπριακού Αγώνα).

Τρίτη 14/06 και ώρα 20:00: Ομιλία στην ανοιχτή εκδήλωση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στην Κέρκυρα (Αίθουσα Επιμελητηρίου Ο.Ε.Β.Ε.Κ. στην Πλακάδα τ’Αγιού, πλατεία Ηρώων Κυπριακού Αγώνα).

Τετάρτη 15/06 και ώρα 19:00: Ομιλία στην ανοιχτή συνέλευση της Νομαρχιακής Επιτροπής Καστοριάς στην Καστοριά ( Ξενοδοχείο ESPEROS PALACE, περιοχή Χλόη).

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria