ΝΔ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ - ΧΤΥΠΑΜΕ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ TAP - OlaDeka

ΝΔ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ΧΤΥΠΑΜΕ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ TAP

Προς όλους τους υπεύθυνους όσο είναι ακόμη νωρίς

Ως Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Καστοριάς χτυπάμε το καμπανάκι προς όλους τους υπεύθυνους όσο είναι ακόμη νωρίς.

Είναι αδιανόητο ιδίως σε μια εποχή που ο νομός μας ασφυκτιά λόγω οικονομικών προβλημάτων , από την στιγμή που ο αγωγός ΤΑΡ περάσει από το νομό μας να μην υπάρχει παροχή φυσικού αερίου για το νομό μας που όπως γνωρίζουμε το κόστος θέρμανσης κατά τους χειμερινούς μήνες είναι δυσβάσταχτο.

Περιμένουμε να έχουμε ενημέρωση από τους υπευθύνους  για τις ενέργειες που κάνουν προς το συμφέρον του Καστοριανού λαού.

                                                                                          Με τιμή

                                                                           ΔΗΜΤΟ ΝΔ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

σ.σ. Με την ευκαιρία διαβάστε και αυτό:

Καστοριά: Μια Αναμονή εναντιώνει την κοινωνία

Η Καστοριά είναι μια από τις περιοχές της Ελλάδος όπου ο χειμώνας είναι από πιο βαρύς και είναι αυτονόητο η κοινωνία να ζητά από την Κοινοπραξία Αναμονή για μεταφορά υγραερίου στην περιοχή. Για να έναν λόγο που ακόμα δεν έχει γίνει κατανοητός, οι Κοινοπραξία αρνείται την Αναμονή αυτή που σε μεγάλο βαθμό θα μετρίαζε τις όποιες αντιδράσεις. Σύμφωνα με τους διαμορφωτές της κοινής γνώμης στην Καστοριά, οι λόγοι της άρνησης έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι η Κοινοπραξία θεωρεί πως εφόσον η Καστοριά είναι το τελευταίο σημείο όπου ο αγωγός περνά από την Ελλάδα, αν έχει λύσει τα όποια θέματα στις άλλες τις περιοχές η Καστοριά με την πίεση ίσως και της Ελληνικής Κυβέρνησης να καμφθούν οι αντιδράσεις.
Οι ίδιες πηγές θεωρούν ότι η Κοινοπραξία έχει σαφές πρόβλημα επικοινωνίας με την τοπική κοινωνία αφού οι όποιες προσπάθειες προσέγγισης γίνονται από δικούς της ανθρώπους μέσω της τοπικής αυτοδιοίκησης. Το τελευταίο όπως φαίνεται πως τείνει να γίνει και συνολική πολιτική της Κοινοπραξίας σε όλες τις περιοχές που περνά ο αγωγός.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria