Μεγάλη επίδειξη γούνας στην κρεβατοκάμαρα του Πούτιν! - OlaDeka

Μεγάλη επίδειξη γούνας στην κρεβατοκάμαρα του Πούτιν!

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΙΟ…

Οργασμός και έντονη κινητικότητα παρατηρείται το τελευταίο διάστημα στο χώρο της γούνας. Πολιτικοί, γουνοποιοί, τοπικοί άρχοντες, μελετητές, σύμβουλοι, κρατικοί υπάλληλοι κ.α. , ακονίζουν μαχαιροπήρουνα για κάτι που μοιάζει με μεγάλο φαγοπότι που όλοι αυτοί πιστεύουν ότι έρχεται. Νέες αγορές όπως η Αγία Πετρούπολη (!) , παρελάσεις με μανεκέν στην κόκκινη πλατεία, μελέτες, ελληνικά τσιπάκια που θα πιστοποιούν τα…απιστοποίητα, προβολές, ΜΜΕ, τεχνικά δελτία, ξανά μανά μελέτες….

Το Ελ Ντοράντο δεν θα έβρισκε ποτέ τόσο απόλυτα ταιριαστή έκφραση στην περιοχή μας και στη λογική των «ιθυνόντων» μας. Κάποιοι όμως λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο ο οποίος ελπίζουμε ότι θα κρατήσει γερά μέχρι το τέλος.

Μέσα σε όλα αυτά ακούσαμε και για ένα ποσό που ξεπερνά τα 45.000 € από το οποίο λέει ότι μεγάλο μέρος «αξιοποιήθηκε» για προβολή της γούνας στα social media από γνωστό γραφείο που ασχολείται με περίπτερα εκθέσεων!  Παρουσίαση και απολογισμό αποτελεσμάτων βέβαια, δεν είδαμε ποτέ. Αναμένουμε…

Περιμένοντας τα πολλά εκατομμύρια όλα τα…καλά παιδιά που εκπροσωπούν τον τόπο αλλά και τον κλάδο,  βρίσκονται με το δάχτυλο στην σκανδάλη και περιμένουν να εμφανιστούν τα θηράματα από τις φωλιές τους. Όλοι αναμένουν με ανυπομονησία. Πανέτοιμοι με την πετσέτα περασμένη στο λαιμό, τους αγκώνες τοποθετημένους πάνω στην τραπεζαρία με τα κηροπήγια, κραδαίνοντας ο καθένας από ένα κοφτερό μαχαίρι στο δεξί και ένα αστραφτερό πιρούνι στο αριστερό χέρι. Ο τίτλος του μυστικού δείπνου θα μπορούσε να είναι «Περιμένοντας τη μάσα»!!!

Μετά τις σιροπιαστές μελέτες, τα λαχταριστά τεχνικά δελτία, τις ανακαλύψεις «Κολομβιανού» χαρακτήρα (Ως νέοι Χ.Κολόμβοι)  νέων αγορών όπως αυτή της Αγίας Πετρούπολης, τη δημιουργία ελληνικών RFID τσιπακίων πιστοποίησης γούνας όταν τα γουναρικά μας χρησιμοποιούν ακόμη ανιλίνη που όταν θα τη δουν με …πιστοποίηση θα μας πάρουν με τις πέτρες, ήρθαν και οι επιδείξεις στην κόκκινη πλατεία. Επειδή μας έχετε ενθουσιάσει λοιπόν, λέμε να προτείνουμε και καμιά επίδειξη στην κρεβατοκάμαρα του Βλαντιμίρ Πούτιν, στο πλαίσιο του έτους Ελλάδα- Ρωσία 2016…

Και αυτό μπορούν άνετα να το χρησιμοποιήσουν οι δημοσιογράφοι της Καστοριάς ως ακόμη μία σοβαρή είδηση! Όπως όταν κουβέντες του ποδαριού που λέγονται με άλλο νόημα στα καφενεία και στα σκαλοστάσια των οικοδομών λίγο πριν διαλυθεί η παρέα και πέσουν οι καληνύχτες και τα όνειρα γλυκά, «διαρρέουν» από παράγοντες – τσιράκια με αποτέλεσμα το έργο να μετατρέπεται σε κωμωδία και να τιτλοφορείται εξαιτίας όλου αυτού του συρφετού των μπουρδολάγνων: «Χαμένοι στη μετάφραση».

Χαλαρώστε παιδιά… Σας βλέπουν…

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria