Ο Θ.ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΜΙΛΑ ΣΤΟ OLADEKA ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ Π.ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ - OlaDeka

Ο Θ.ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΜΙΛΑ ΣΤΟ OLADEKA ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ Π.ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ

VIDEO

Μία ευρεία παραγωγική συνάντηση και συζήτηση, με αφορμή τα θέματα που αφορούν στις μετεγκαταστάσεις Ακρινής και Αναργύρων, στη μεταλιγνιτική περίοδο αλλά και στηθεσμοθέτηση ειδικού τιμολογίου ηλεκτρικής ενέργειας στη Δυτική Μακεδονία κατά 50% χαμηλότερο για τις επιχειρήσεις και 30% για τα νοικοκυριά  έγινε στις 26/05/2016στο Γραφείο του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας  Πάνου Σκουρλέτη.

Στη  συνάντηση συμμετείχαν ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ο Γενικός Γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, ο Δήμαρχος Κοζάνης, ο Δήμαρχος Εορδαίας, Βουλευτές Νομών Κοζάνης και Φλώρινας, αρμόδιοι σύμβουλοι του Υπουργού, ο Γενικός Διευθυντής της ΑΝΚΟ, αυτοδιοικητικά στελέχη και εκπρόσωποι των οικισμών.

Κατά τη συνάντηση τέθηκε με έμφαση ανάμεσα σε άλλα η θεσμοθέτηση του Ειδικού Τιμολογίου στη Δυτική Μακεδονία δηλ. της έκπτωσης στο τιμολόγιο της ηλεκτρικής ενέργειας κατά 50% για τις επιχειρήσεις και 30% για τα νοικοκυριά.

Ο κ. Υπουργός ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους ότι υπάρχει κατ’ αρχήν συμφωνία επί του θέματος και βρίσκεται σε εξέλιξη η περαιτέρω τεκμηρίωσή του, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Στο πλαίσιο αυτό ο Περιφερειάρχης, ζήτησε την οργάνωση διευρυμένης συνάντησης, παρουσία και εκπροσώπων της ΔΕΗ, για οριστικοποίηση της τεκμηρίωσης που θα οδηγήσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ρωτήσαμε τον Θόδωρο Καρυπίδη σχετικά με το θέμα κατά την παρουσίαση του μεταπτυχιακού στην Καστοριά:

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria