Τελεσίγραφο της FIFA στην ΕΠΟ για τον Κώδικα Δεοντολογίας - OlaDeka

Τελεσίγραφο της FIFA στην ΕΠΟ για τον Κώδικα Δεοντολογίας

Στα χέρια των υπευθύνων της ΕΠΟ είναι το τελικό κείμενο για την εναρμόνιση του Κώδικα Δεοντολογίας το οποίο έστειλε σήμερα η FIFA, πιέζοντας την να τεθεί σε εφαρμογή από την 1η Ιουλίου.

Όπως μετέδωσε το ΣΠΟΡ FM 94,6, το κείμενο αυτό έφτασε με ένα «τελεσίγραφο» από την Παγκόσμια Ομοσπονδία προς την ελληνική, ζητώντας να εγκριθεί και να τεθεί σε εφαρμογή μέχρι και την 1η Ιουλίου.

Από αυτό συνεπάγεται ότι η ελληνική ομοσπονδία οφείλει να συγκαλέσει έκτακτο ΔΣ –αύριο κιόλας- για να μπορέσει να περάσει τις αλλαγές. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ήδη οι υπεύθυνοι της Ελληνικής Ομοσπονδίας έχουν ενημερώσει τα μέλη του ΔΣ να είναι σε ετοιμότητα για ένα έκτακτο ΔΣ με κύριο ζήτημα την «τροποποίηση των υφιστάμενων κανονισμών».

Εδώ πρέπει να σημειώσουμε ότι εφόσον ψηφιστούν οι διαφοροποιήσεις των κανονισμών τότε άμεσα θα υπάρχουν και εξελίξεις σε σημαντικά ζητήματα υπέρ της κάθαρσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ θα έχει πλέον το δικαίωμα να καλέσει σε απολογία τους «7» (Παπακωνσταντίνου, Προύντζος, Παπανικολάου, Υφαντής, Γιάχος, Σπάθας, Δημητρόπουλος) εμπλεκόμενων προσώπων της Ομοσπονδίας (συν τρεις διαιτητές) στην υπόθεση της «Εγκληματικής Οργάνωσης». Επίσης, πλέον θα μπορεί να ανοίξει και πάλι το «Κοριόπολις».

koutipandoras.gr

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria