Δυτική Mακεδονία: Καταγγελία για… εξαφάνιση 30 μελετών έργων - OlaDeka

Δυτική Mακεδονία: Καταγγελία για… εξαφάνιση 30 μελετών έργων

Σε σοβαρές καταγγελίες, προχώρησε ο περιφερειακός σύμβουλος, Αντώνης Δασκαλόπουλου για 30 μελέτες έργων την περίοδο του 2007, οι οποίες, όπως τόνισε στο τελευταίο περιφερειακό συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας, δεν έχουν εμφανιστεί αν και έχουν πληρωθεί, με χαρακτηριστική την περίπτωση, όπως ανέφερε την προμελέτη για τη χάραξη του δρόμου, Γρεβενών-Δεσκάτης.

Την ίδια στιγμή, μιλώντας στην ΕΡΤ Κοζάνης ο τότε νομάρχης και πρώην δήμαρχος Γρεβενών, Δημοσθένης Κουπτσίδης, τόνισε ότι όχι μόνο η συγκεκριμένη μελέτη αλλά και πολλές άλλες έχουν παραδοθεί από την Αναπτυξιακή Γρεβενών (ΑΝ.ΓΡΕ.), στην οποία μάλιστα ήταν πρόεδρος μέχρι το 2014.

Όπως επισήμανε η προμελέτη χάραξης του δρόμου για τη Δεσκάτη, που παραδόθηκε και βρίσκεται όπως είπε στο δήμο Δεσκάτης, αλλά άλλες, όπως αυτή για το δρόμο Γρεβενών-Βασιλίτσας, που παραδόθηκε στη Διαχειριστική Αρχή Δυτικής Μακεδονίας, «χάθηκαν περιέργως» από την ΑΝ.ΓΡΕ., αν και ο ίδιος τις παρέδωσε στην επόμενη διοίκηση.

Ο κ. Κουπτσίδης τόνισε ότι ήδη κινείται νομικά, όχι μόνο κατά του κ. Δασκαλόπουλου, αλλά και κατά παντός υπευθύνου, γιατί όπως ανέφερε γίνεται εις βάρος του «συκοφαντική δυσφήμιση».

 

 

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria