Δυο μετάλλια για τους αθλητές του Κένταυρου Καστοριάς στο 13ο Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης του Δήμου Κοζάνης - OlaDeka

Δυο μετάλλια για τους αθλητές του Κένταυρου Καστοριάς στο 13ο Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης του Δήμου Κοζάνης

Το Σαββατοκύριακο 25-26 Ιουνίου 2016 πραγματοποιήθηκε το 13ο τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης όπου συνδιοργάνωσαν ο ΟΑΠΝ του Δήμου Κοζάνης και ο Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ. Το  τουρνουά πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία και συμμετείχαν αθλητές και φίλοι του αθλήματος από την Καστοριά, την Φλώρινα, τα Ιωάννινα  και φυσικά από την Κοζάνη. Διεξήχθησαν πέντε ηλικιακές κατηγορίες με κυριότερο χαρακτηριστικό το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο.

mosxakhs_dhmhtios

Η ομάδα του Α.Σ.Μ. Καστοριάς ¨Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ¨ όπως ήταν φυσικό έδωσε το παρόν για 4η συνεχόμενη χρονιά με την συμμετοχή τριών αθλητών στην κατηγορία του δημοτικού:  Μοσχάκης Νικόλαος, Μοσχάκης Δημήτριος και Φωτιάδης Παναγιώτης. Οι Καστοριανοί αθλητές παρουσίασαν καλό αγωνιστικό πρόσωπο, φάνηκαν ανταγωνιστική και κέρδισαν τις εντυπώσεις, αυτό αποδεικνύετε και από τα δυο μετάλλια που πήραν οι δυο από τους τρεις καστοριανούς αθλητές.

mosxakhs_nikos

Πιο συγκεκριμένα ο Μοσχάκης Νικόλαος έφτασε μέχρι τον τελικό όπου αντιμετώπισε τον Ιορδανίδη Ιάσονα από την ομάδα της Κοζάνης, ο καστοριανός αθλητής έχασε στον τελικό με σκορ 3-0 στα σετ και έτσι κατέκτησε την 2η θέση. Ο Μοσχάκης Δημήτριος κατέκτησε την 3η θέση αντίστοιχα. Όσον αφορά τον Φωτιάδη Παναγιώτη παρότι συμμετείχε για πρώτη φορά σε αγώνες, είχε πολύ καλές παρουσίες και κατάφερε να κάνει και την πρώτη του νίκη.

fvwtiahs

Τα αποτελέσματα στην κατηγορία του δημοτικού είναι τα εξής:

  1. Ιορδανίδης Ιάσονας (Κοζάνη)
  2. Μοσχάκης Νικόλαος (Καστορια)
  3. Μοσχάκης Δημήτριος (Καστοριά)
  4. Χρήστου Τηλέμαχος (Ιωάννινα)

vathro1

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria