Δήμος Καστοριάς - Ανακοίνωση για εφαρμογή του θεσμού ‘’ Κτηνιάτρου Εκτροφής’’ - OlaDeka

Δήμος Καστοριάς – Ανακοίνωση για εφαρμογή του θεσμού ‘’ Κτηνιάτρου Εκτροφής’’

Σύμφωνα με το αρ.πρωτ. 31476/1326 / 10-06-2016 έγγραφο του Τμήματος Κτηνιατρικής της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Καστοριάς, τίθεται σε πλήρη εφαρμογή ο θεσμός του «Κτηνιάτρου Εκτροφής» όπως παρουσιάζεται στην Υ.Α. 1506/59229/2016.

Κατά την εφαρμογή του προγράμματος οι κάτοχοι κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων είναι υποχρεωμένοι να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες «κτηνιάτρου εκτροφής» της επιλογής τους και να συνεργάζονται μαζί τους για την ορθή εφαρμογή του προγράμματος ελέγχου και εκρίζωσης της βρουκέλλωσης των αιγοπροβάτων και των βοοειδών. Υπογραμμίζεται ότι σε περίπτωση που δεν ακολουθηθεί η διαδικασία δήλωσης κτηνιάτρου εκτροφής ή/και δεν εκτελεστούν οι υποχρεώσεις τους επιβάλλονται οι διοικητικές και ποινικές κυρώσεις σύμφωνα με το αρ. 23 του Ν.4235/2014 (ΦΕΚ 32 Α΄).

Οι κτηνίατροι του νομού που έχουν εγγραφεί στο ‘’Μητρώο Εγκεκριμένων Κτηνιάτρων Εκτροφής  Κτηνοτροφικών Εκμεταλλεύσεων’’ και στους οποίους μπορούν να απευθυνθούν οι κτηνοτρόφοι είναι:

  1. Δημητριάδης Παναγιώτης
  2. Κουκουφίκας Αποστόλης
  3. Λεωνίδης Ανδρέας
  4. Μόσχος Χρίστος

 

Οι κτηνοτρόφοι και οι κτηνίατροι θα πρέπει να συνυπογράψουν την δήλωση που ακολουθεί και να την υποβάλλουν στο Τμήμα Κτηνιατρικής (6ο χιλ. Καστοριάς-Μεσοποταμίας).

Έγγραφη δήλωση έναρξης συνεργασίας μεταξύ κατόχου κτηνοτροφικής εκμετάλλευσης και κτηνιάτρου εκτροφής

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria