Αποχώρησε από την Καστοριά ο Γυμνόπουλος - OlaDeka

Αποχώρησε από την Καστοριά ο Γυμνόπουλος

ΦΩΤΟ

Ολοκληρώθηκε η πορεία του Φοίβου Γυμνόπουλου στην Καστοριά, με τον έμπειρο γκαρντ να ανακοινώνει μέσω της προσωπικής του σελίδας της αποχώρηση του, έπειτα από δυο χρόνια παρουσίας. Ο Γυμνόπουλος ευχαρίστησε την οικογένεια Δίτσιου, τους παίκτες που είχε στα τμήματα υποδομής, ενώ όπως ανέφερε ο ίδιος έκλεισε ένας σημαντικός κύκλος για τον ίδιο. Στα δυο χρόνια παρουσίας τους στην ομάδα, αυτή από την Γ’ Εθνική βρέθηκε στην Β’ Εθνική και στην τρίτη θέση, ενώ είχε επιτυχίες με τις ομάδες των υποδομών.

Αναλυτικά:

«Αλλαγή σελίδας για το μπάσκετ βέβαια μια σελίδα που όποτε γυρίσω πίσω θα βλέπω μόνο “ΦΙΛΟΥΣ” θα θυμάμαι “ΧΑΡΕΣ” κ “ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ”. Ο λόγος που πήρα την απόφαση να παίξω στην Καστοριά ήταν η παρουσία του Κοουτς ΠΙΛΑΦΙΔΗ που αυτόματα αυτό εξασφάλιζε μια σωστή λειτουργία κ οργανωμένη προσπάθεια. Μετά την αποχώρηση του από την ομάδα κ το τέλος της συμφωνίας μου (2 χρόνια) έκρινα πως έπρεπε να ανακοινώσω στον πρόεδρο την αποχώρηση μου με τις καλύτερες των αναμνήσεων. Ευχαριστώ την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΙΤΣΙΟΥ ( προέδρου) που ήταν στυλοβάτης κ οδηγός στις επιτυχίες μας!! ” ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ” ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ, TEAM, ΔΟΙΗΚΗΣΗ!! Τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στα “ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ” … Είμαι “ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ” για σας “ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ”(παίκτες παιδικού εφηβικού).

gimnopoulos-akadimies-1

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 1)ΑΝΟΔΟΣ απο Γ’εθνικη στην Β’ (για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας) Τελικός κ 2η θέση στο πρωτάθλημα παίδων ΕΚΑΣΔΥΜ 2) 3 θέση στη Β’ εθνική μπαράζ για Α2 Πρωτάθλημα παίδων ΕΚΑΣΔΥΜ κ συμμετοχή στην ημιτελική φάση πανελλήνιου πρωταθλήματος 2η θέση· 3 παίκτες συμμετοχή σε ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ βορείου Ελλαδος ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Βορείου Ελλάδος(επιλογή) Εθνική Αλβανίας Εφήβων».

gimnopoulos-akadimies-2

 

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria