Αν είστε Καστοριανοί...αυτομαστιγωθείτε για το κακό που γίνεται στην Κοζάνη ! - OlaDeka

Αν είστε Καστοριανοί…αυτομαστιγωθείτε για το κακό που γίνεται στην Κοζάνη !

ΝΕΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΡΟΥΣΜΑ – ΤΟ ΚΟΖΑΝΙΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ

Στις 2 Ιουνίου στον Πτολεμαίο οδύρονταν και διερρήγνυαν ιμάτια και αμπέχονα για το μεταπτυχιακό που ανακοίνωνε ο Καρυπίδης στην Καστοριά: «Το εξωφρενικά παράδοξο είναι πως ενώ το Τμήμα έχει έδρα την Κοζάνη, το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα θα λειτουργεί με έδρα την πόλη της Καστοριάς!»

Σήμερα, «Η Κοζάνη απαξιώνεται», γράφει η εφημερίδα “ΘΑΡΡΟΣ” της Κοζάνης, με αφορμή την είδηση της αναβάθμισης του αεροδρομίου της Καστοριάς. Διαβάστε και αν είστε Καστοριανοί, αυτομαστιγωθείτε:

 “Με αφορμή την απόφαση της κυβέρνησης για αναβάθμιση του αεροδρομίου Καστοριάς να σημειώσουμε  ότι η Κοζάνη βιώνει την μεγαλύτερη «απαξίωση» από το κράτος, στην νεότερη ιστορία της.

Παρότι συγκαταλέγεται στις ελάχιστες εκλογικές περιφέρειες που έχουν την μεγαλύτερη κυβερνητική εκπροσώπηση στη βουλή( τέσσερις βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ) δέχεται επανωτά «κυβερνητικά χτυπήματα» στην ανάπτυξη της με αποτέλεσμα την περαιτέρω αύξηση της ανεργίας στην περιοχή.

Η  χαριστική βολή βέβαια για τον τόπο μας  «έρχεται» από την πολιτική  συρρίκνωσης  της δραστηριότητας της ΔΕΗ που άρχισε ήδη  να διαφαίνεται με την δραστική μείωση εξόρυξης λιγνίτη στα ορυχεία και την  αντίστοιχη πτώση παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από τους ΑΗΣ στο λεκανοπέδιο.

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria