River Party - Καλό μήνα με ευχάριστα νέα! - OlaDeka

River Party – Καλό μήνα με ευχάριστα νέα!

Χθες ολοκληρώθηκε η αποστολή όλων των εισιτηρίων για τους δικαιούχους που ήθελαν να ανταλλάξουν τα περσινά τους εισιτήρια με φετινά. Αν το είχατε δηλώσει και για κάποιο λόγο δεν τα λάβατε στείλτε μας ένα mail στο [email protected] για να το ελέγξουμε.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν και οι αποστολές των εισιτηρίων μεταφοράς από και προς το χώρο του φεστιβάλ και τα πακέτα με τις προεγκατεστημένες σκηνές.

Και τα καλά νέα συνεχίζονται!

Από την ερχόμενη εβδομάδα θα ανοίξει το σύστημα για να καταχωρείτε τα εισιτήρια σας και να επιλέγετε την ζώνη κατασκήνωσης που εσείς θέλετε. Βιαστείτε γιατί κάποιες ζώνες μπορεί να εξαντληθούν πολύ πολύ γρήγορα!

Η γενική προπώληση του φεστιβάλ θα ξεκινήσει την Τετάρτη 11 Μαΐου με τα 5ήμερα εισιτήρια να διατίθενται στην ειδική τιμή των 45 ευρώ (αντί των 60 ευρώ) μέχρι και το τέλος του μήνα! Σε αυτή την προπώληση θα ανοίξουν κανονικά και τα εισιτήρια μεταφοράς με λεωφορεία από και προς τον χώρο του φεστιβάλ και τα πακέτα με τις επίσημες κατασκηνωτικές σκηνές του φεστιβάλ που θα περιμένουν όσους τα επιλέξουν στην ζώνη αρεσκείας τους!

Και φυσικά αφήσαμε για το τέλος το καλύτερο… Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ θα ξεκινήσει να ανακοινώνεται από την ερχόμενη εβδομάδα με διαφορετικά posts που θα προδίδουν ένα ένα τους συμμετέχοντες στο 38ο River Party !

‪#‎nopartylikeriverparty‬ ‪#‎38riverparty‬ ‪#‎greece‬ ‪#‎biggest‬ ‪#‎music‬ ‪#‎camping‬ ‪#‎festival‬‪#‎nestorio‬ ‪#‎kastoria‬

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria