Τελιγιορίδου: Δεν θα παίρναμε τέτοια μέτρα αν ο Μητσοτάκης δεν χάριζε πρόστιμα και παραβάσεις σε πετρελαϊκές! - OlaDeka

Τελιγιορίδου: Δεν θα παίρναμε τέτοια μέτρα αν ο Μητσοτάκης δεν χάριζε πρόστιμα και παραβάσεις σε πετρελαϊκές!

«Χoντρό χώσιμο» από την Καστοριανή βουλευτή

«Συζητάμε σήμερα αυτό το νομοσχέδιο και είναι πράγματι μια δύσκολη ημέρα για την κυβέρνηση αλλά και για την κυβερνητική πλειοψηφία. Γιατί αναγκαζόμαστε να πάρουμε μέτρα ύψους 1,8 δις ευρώ. 

Και αναρωτιέμαι, θα μπορούσαμε άραγε να μην τα πάρουμε αυτά τα μέτρα; Θα μπορούσαμε άραγε να βρούμε αλλού τα χρήματα που χρειάζονται; Και η απάντηση είναι ναι! 

Θα μπορούσαμε για παράδειγμα, για να μην πάρουμε αυτά τα μέτρα και μάλιστα του ποσού του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ, να το κάνουμε αυτό εάν για παράδειγμα τον Μάρτιο του 2014, δεν περνούσε τροπολογία και μάλιστα νύχτα, σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης επί υπουργείας του σημερινού αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, του κ. Μητσοτάκη, που χάριζε πρόστιμα και φορολογικές παραβάσεις σε δύο πετρελαϊκές εταιρίες για το διάστημα 2010 – 2011. Και την καταθέτω στα πρακτικά.» 

Με αυτές τις «ρουκέτες» έβαλε φωτιά στα έδρανα της Νέας Δημοκρατίας και ανάγκασε τους Βρούτση, Παπαδόπουλο και άλλους δεξιούς βουλευτές να βγουν στα «κάγκελα» διαμαρτυρόμενοι με ένταση.

Η ένταση δεν έλειψε κι όταν η Καστοριανή βουλευτής ανέφερε:

«Κι εμείς πράγματι είχαμε αυταπάτη! Ξέρετε ποια ήταν η αυταπάτη μας; Η αυταπάτη μας ήτανε, ότι σας θεωρούσαμε ανίκανους να διαλύσετε τα πάντα. Και λέγαμε ότι κάτι έμεινε σ αυτή τη χώρα για να διαχειριστούν οι επόμενοι. Ήσασταν ικανοί για όλα!»

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria