Παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - OlaDeka

Παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Αθήνα, 07 Μαΐου 2016

Αρ. Πρωτ.: 201/1/36γ

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας μας πρωινές ώρες σήμερα προέβη σε ένστολη παράσταση διαμαρτυρίας στην είσοδο των γραφείων του κυβερνώντος και πλειοψηφούντος κόμματος στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, ΣΥ.ΡΙΖ.Α., με σκοπό τη συνάντησή μας με εκπρόσωπό του ώστε να μεταφερθεί άμεσα στην Ολομέλεια της Βουλής, όπου έχει ξεκινήσει η διήμερη συζήτηση του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό-φορολογικό, η καθολική μας απαίτηση για την απόσυρση των διατάξεων που μας πλήττουν βάναυσα.

Κι ενώ η ουσιαστική αυτή πρωτοβουλία μας είναι σε εξέλιξη, κατάπληκτοι ενημερωθήκαμε ότι εξεδόθη ανακοίνωση από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. με την οποία χαρακτηρίζεται απροκάλυπτα ως «κατάληψη» το αναφαίρετο δικαίωμά μας να ζητούμε συνάντηση με ένα πολιτικό κόμμα, ως θεσμικός φορέας εκπροσώπησης του συνόλου των ανδρών και γυναικών της Ελληνικής Αστυνομίας. Επίσης μας προκαλεί κατάπληξη το γεγονός ότι συγχέεται η συνδικαλιστική μας δράση με καταδικαστέες υπηρεσιακές πρακτικές άλλων εποχών, δίδοντας από την πλευρά τους «πολιτική διάσταση» σε αυτήν ενώ ο αγώνας μας είναι γνήσια αγνός και συνδικαλιστικός. Προς τι επομένως η έκκληση των συντακτών της ανακοίνωσης περί καταδίκης της πρωτοβουλίας μας «από τις συνδικαλιστικές Ομοσπονδίες», όταν γνωρίζουν ότι και οι άλλες Ομοσπονδίες των ενστόλων είναι παρούσες;

Ο αγώνας συνεχίζεται αμείωτος και πολυμέτωπος!

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

O Πρόεδρος                       Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος      ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος

 

 

Πανελλαδικό προσκλητήριο για την μάχη ενάντια στην Ασφαλιστική λαίλαπα

·          

·          

Αθήνα, 06 Μαΐου 2016

Αρ. Πρωτ.: 201/1/36

Προς: Τις Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας μας, καλείσθε, ενόψει της ψήφισης του σχεδίου νόμου για το «ασφαλιστικό -φορολογικό», όπως προσέλθετε ένστολοι – σύσσωμο το Διοικητικό σας Συμβούλιο, οι αντιπρόσωποι και απλά μέλη σας, στα γραφεία μας, Μεσογείων 96 στην Αθήνα, την προσεχή Κυριακή 8 Μαΐου 2016 και ώρα 12.00.

Με τη δυναμική μας δράση, το δικό σας «παρών» και το μαχητικό παλμό όλων μας να συνεχίσουμε τη μάχη για την αποτροπή της ασφαλιστικής λαίλαπας.

Πάρτε πίσω τις καταστροφικές διατάξεις που πλήττουν τον Έλληνα Αστυνομικό!

« τν π τς»

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

O Πρόεδρος                       Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος      ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria