Ο Ιορδάνης Δημητριάδης στο Πανιώνιος – ΠΑΟΚ 0-2 - OlaDeka

Ο Ιορδάνης Δημητριάδης στο Πανιώνιος – ΠΑΟΚ 0-2

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα για τους διαιτητές κύλησε η 3η αγωνιστική των play offs σύμφωνα με τους κριτές του Master REF. Καλός ο Αρετόπουλος στη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Πανιωνίου. Με κάποια θεματάκια στον πειθαρχικό έλεγχο ο Σιδηρόπουλος, αλλά χωρίς να δώσει δικαιώματα, στη νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

Αγώνας: Πανιώνιος – ΠΑΟΚ (0-2)

Διαιτητής: Αρετόπουλος Αλέξανδρος

Βοηθοί: Σίπκας Ιωάννης , Δημητριάδης Ιορδάνης Κριτής: Κώστας Παπασταμάτης

«Ο κ. Αρετόπουλος και οι συνεργάτες του ήταν πολύ καλοί σε έναν αγώνα που δεν δημιούργησαν προβλήματα και οι παίκτες. Επίσης κρίνεται πολύ καλός στον πειθαρχικό τομέα και γενικά στο παιχνίδι δεν υπήρχε κάποια επίμαχη φάση.

Στο 88′ ορθά υποδεικνύει πέναλτι στην προβολή του Χατζηισαΐα στον Βιγιάλμπα και τιμωρεί με κίτρινη και όχι με κόκκινη κάρτα τον παίκτη του ΠΑΟΚ, διότι ο ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου δεν είχε κατεύθυνση ευθεία με την εστία».

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8,40

 

Αγώνας: Παναθηναϊκός – ΑΕΚ (3-0), Διαιτητής: Σιδηρόπουλος, Κριτής: Κώστας Ακρίδας

«Ο κ. Σιδηρόπουλος ήταν άψογος στην εφαρμογή των κανονισμών, ωστόσο είχε κάποια θεματάκια στον πειθαρχικό έλεγχο. Γενικά άφησε το παιχνίδι να εξελιχθεί ορισμένες φορές χωρίς να υπάρχει λόγος. Επίσης δεν χρειάζεται να χαρίζεται σε κανέναν οποιοδήποτε κι αν είναι το σκορ.

Με τη συνολική του διαιτησία πάντως δεν έδωσε κανένα δικαίωμα για παράπονα και στις κρίσιμες φάσεις πήρε ορθές αποφάσεις.

Στο 30′ δεν υπάρχει κανένα φάουλ στο κλέψιμο του Μολέντο στον Σιμόες, με το οποίο ξεκινά το δεύτερο γκολ του Παναθηναϊκού.

Στο 64′ σωστά αφήνει το παιχνίδι να εξελιχθεί αφού δεν υπάρχει πέναλτι στο τζαρτζάρισμα του Μέστο στον Μάνταλο».

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8,30

 

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria