ΜΠΑΣΚΕΤ: Στους αγώνες μπαράζ η Καστοριά για την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία Ανδρών - OlaDeka

ΜΠΑΣΚΕΤ: Στους αγώνες μπαράζ η Καστοριά για την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία Ανδρών

Μεγάλη νίκη της Καστοριάς στη Β΄ Εθνική Κατηγορία Ανδρών: (Μ.Α.Σ. ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ- Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 42- 63) 

Σ’ έναν αγώνα δίχως αύριο για τις ομάδες του Α.Σ. Καστοριάς και τον Ερμή Λαγκαδά, η ομάδα μας πέτυχε μια τεράστια νίκη στην έδρα ενός  αντιπάλου που πάλευε για τον ίδιο στόχο.

Οι παίχτες του Α.Σ. Καστοριάς παρουσιάστηκαν για άλλο ένα παιχνίδι συγκεντρωμένοι, αποφασιστικοί και προσηλωμένοι στο στόχο τους με αποτέλεσμα, να πανηγυρίσουμε τη μεγαλύτερη νίκη της σαιζόν μέχρι την επόμενη.

Το α΄ δεκάλεπτο ήταν αναγνωριστικό και για τις δύο ομάδες με επιμέρους σκορ 11 -11. Από το ξεκίνημα του β΄ δεκαλέπτου η ομάδα μας πήρε το προβάδισμα στο σκορ, το οποίο δεν έχασε μέχρι τη λήξη του αγώνα (20 – 27 ημίχρονο), (35 – 43 γ΄ δεκάλεπτο).

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο δ΄ δεκάλεπτο, η ομάδα μας παίζοντας εκπληκτική άμυνα, είχε επιμέρους σκορ 7 – 21 και το 42 – 63αντικατοπτρίζει την εκπληκτική άμυνα της ομάδας καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Με τη λήξη του αγώνα οι παίχτες, οι προπονητές, το σταφ, η διοίκηση και οι φίλαθλοι  της ομάδας μας που βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο του Λαγκαδά, πανηγύρισαν όλοι μαζί την 8η συνεχόμενη νίκη της ομάδας μας!

Το μυαλό όλων μας τώρα είναι, στον αγώνα κατάταξης με τον Ιωνικό Νίκαιας την Κυριακή στον Βόλο, ώστε να κλείσει η ονειρική αυτή χρονιά με ένα θετικό αποτέλεσμα, που ευελπιστούμε να οδηγήσει την ομάδα μας στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Δεκάλεπτα: 11-11, 20-27, 35-42, 42-63

Διαιτητές: Παπαγερίδης – Ντούρας

Μ.Α.Σ. Ερμής Λαγκαδά (Αγγέλης): Καϊκλής 8(1), Ελευθεριάδης 3 (1), Ακεψιμαΐδης 9(3), Γεωργιάδης 1, Νώτης 4, Παρίτσης  8(2), Πιλκούδης , Βενετίδης , Καντάρκος 8(1), Αράπι 1

Α.Σ. Καστοριάς (Σούλιος): Αντωνιάδης12 (2), Σίσιου ,  Ματενίδης 5 (1), Γυμνόπουλος 9 (3), Τερσενίδης 2,  Ζυγούρας , Ντάλλης 8 , Κρανιάς, Τσότσος 5, Βοϊβατόπουλος 16(1) , Τασιούδης, Τεπετίδης 6 .

 

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria