Κράτησε και τον Κορησιώτη Νίκο Λαζαρίδη ο Ατρόμητος - OlaDeka

Κράτησε και τον Κορησιώτη Νίκο Λαζαρίδη ο Ατρόμητος

Μετά τον Εντουάρντο Μπρίτο, ήταν η σειρά του Νίκου Λαζαρίδη να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Ατρόμητο. Στο Περιστέρι μέχρι το 2017 ο 37χρονος αμυντικός, που είπε: “Ο Ατρόμητος είναι μεγάλη ομάδα και οι στόχοι παραμένουν υψηλοί”.

Στον Ατρόμητο για πέμπτη σερί σεζόν θα μείνει ο Νίκος Λαζαρίδης. Ο 37χρονος αμυντικός συναντήθηκε το Σάββατο (21/5) με τη διοίκηση της ομάδας του Περιστερίου, έδωσαν τα χέρια και ανανέωσαν τη συνεργασία τους για έναν ακόμα χρόνο.

Ο Καστοριανός σέντερ μπακ πήγε στους “κυανόλευκους” το 2012 και έκτοτε έχει φανέλα βασικού. Εφέτος έπαιξε σε 42 ματς και σημείωσε πέντε γκολ.

Η ανακοίνωση: “Οι αξίες ακόμη και στο ποδόσφαιρο είναι διαχρονικές! Σαν τον Νίκο Λαζαρίδη! Όσο ο χρόνος κυλάει πάνω του και δείχνει να αλλάζει τα πράγματα, εκείνος εξακολουθεί να παραμένει πάντοτε ο ίδιος! Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει με ξεχωριστή χαρά ότι ο ποδοσφαιριστής που συμβολίζει το αγωνιστικό πάθος και αποτελεί την επιτομή του ποδοσφαιρικά «αιώνα έφηβου» θα συνεχίσει μαζί μας και στην περίοδο 2016 – 17. Οι αριθμοί άλλωστε το αποδεικνύουν: Στη φετινή Super League αναδείχθηκε δεύτερος σε χρόνο συμμετοχής (29 αγώνες – 2665 λεπτά) και πρώτος σκόρερ μεταξύ όλων των αμυντικών του πρωταθλήματος (4 γκολ). Ο Νίκος Λαζαρίδης βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ομάδας μας, αποδέχθηκε την πρόταση ανανέωσης και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου”.

ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ÐÁÏÊ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ / SUPERLEAGUE / PAOK - ATROMITOSΑμέσως μετά δήλωσε στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ: “Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος που η επιθυμία μου έγινε πραγματικότητα και θα συνεχίσω την καριέρα μου στον Ατρόμητο. Δεν είχα κανένα απολύτως ενδοιασμό, θέλαμε και οι δύο πλευρές να συνεχίσουμε την συνεργασία μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Γιώργο Σπανό, τον τεχνικό διευθυντή κ. Γιάννη Αγγελόπουλο και τον προπονητή μου Τραϊανό Δέλλα που έδειξαν ότι με εμπιστεύονται. Κι εγώ θα προσπαθήσω να ανταποδώσω αυτή την εμπιστοσύνη.

Να ευχαριστήσω επίσης θερμά και τους φιλάθλους μας γιατί από το 2012 που βρίσκομαι στο Περιστέρι δείχνουν συνεχώς την αγάπη τους προς το πρόσωπό μου. Θέλω πάρα πολύ να τους πω να είναι υπερήφανοι για τον Ατρόμητο και να συνεχίσουν να στηρίζουν όσο μπορούν περισσότερο την ομάδα. Φέτος η πορεία μας μπορεί να μην ήταν αυτή που θέλαμε όμως έγινε μια μεγάλη προσπάθεια και αντιδράσαμε καλά στο τέλος της περιόδου. Οι στόχοι μας παραμένουν υψηλοί. Ο Ατρόμητος είναι μεγάλη ομάδα και πάντα βάζει υψηλούς στόχους. Γι’ αυτό και θα ξεκινήσουμε τη νέα χρονιά με νέα όνειρα και φιλοδοξίες”.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria