ΚΕΚ Δήμου Καστοριάς: Παράταση αιτήσεων για άνεργους 18 -24 ετών – Κατάρτιση σε επιχειρήσεις - OlaDeka

ΚΕΚ Δήμου Καστοριάς: Παράταση αιτήσεων για άνεργους 18 -24 ετών – Κατάρτιση σε επιχειρήσεις

«Ευκαιρίες κατάρτισης και πιστοποίησης για άνεργους νέους ηλικίας 18 -24 ετών, σε επιχειρήσεις του Ιδιωτικού τομέα σε κλάδους αιχμής της ελληνικής οικονομίας»

Στο πλαίσιο του προγράμματος με τίτλο «Ευκαιρίες κατάρτισης και πιστοποίησης για άνεργους νέους ηλικίας 18 -24 ετών, σε επιχειρήσεις του Ιδιωτικού τομέα σε κλάδους αιχμής της ελληνικής οικονομίας», ανακοινώθηκε από τους συνδικαιούχους φορείς ότι δίνεται νέα παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων των ανέργων έως τις 31/05/2016 ημέρα Τρίτη.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε Νέους άνεργους γεννημένους από 1/1/1992 έως31/12/1997 αποφοίτους Υποχρεωτικής – Δευτεροβάθμιας – Μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και πτυχιούχους Α.Ε.Ι. – Τ.Ε.Ι., οι οποίοι επιθυμούν να λάβουν τις εξής υπηρεσίες:

  • Εναλλαγή θεωρητικής κατάρτισης και πρακτικής άσκησης σε επιχειρήσεις του Ιδιωτικού τομέα διάρκειας 380 ωρών.
  • Συμβουλευτική υποστήριξη
  • Πιστοποίηση προσόντων.

Το συνολικό εκπαιδευτικό επίδομα που θα λάβουν οι ωφελούμενοι από την συμμετοχή στις  παραπάνω ενέργειες, ανέρχεται σε 1.471,00€.

Το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Καστοριάς (Αγίας Βαρβάρας 13 δίπλα στο 3ο Γυμνάσιο Καστοριάς,  τηλέφωνο επικοινωνίας 2467025388) παραμένει στην διάθεση των ενδιαφερομένων ώστε να τους ενημερώσει για το περιεχόμενο του προγράμματος και την διαδικασία  υποβολής Αίτησης Συμμετοχής.

 

Για την Κοινωφελή Επιχείρηση
Λίτσκας ΔιονύσιοςΠρόεδρος

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria