Καστοριά - Τζηκαλάγιας: Δεν θα επιτρέψουμε να περάσει ο TAP εάν δεν πάρουμε φυσικό αέριο - OlaDeka

Καστοριά – Τζηκαλάγιας: Δεν θα επιτρέψουμε να περάσει ο TAP εάν δεν πάρουμε φυσικό αέριο

Δηλώσεις σχετικά με τον αγωγό TAP και το αίτημα να εξασφαλιστεί παροχή φυσικού αερίου στο νομό μας έκανε ο πρ. βουλευτής Καστοριάς κ. Ζήσης Τζηκαλάγιας. Μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά ότι δεν θα επιτραπεί η διέλευση του αγωγού από τον νομό μας εάν δεν δοθεί φυσικό άεριο στην Καστοριά!Δείτε τις δηλώσεις Τζηακαλάγια:

«Οι τοπικοί εκπρόσωποι θα κριθούν από το εάν θα υπάρξει παροχή φυσικού αερίου στην Καστοριά. Η Καστοριά και τα Γρεβενά είμαστε οι μοναδικοί νομοί χωρίς φθηνή θέρμανση. Δυστυχώς δεν βλέπω να ασκείται καμία πίεση προς αυτή την κατεύθυνση. Είμαι της άποψης ότι δεν θα επιτρέψουμε να περάσει ο αγωγός του TAP αν δεν πάρει φυσικό αέριο η Καστοριά. Αυτή είναι ξεκάθαρα η θέση μου. Από εμάς εξαρτάται. Η μελέτη και τα σχέδια μπορέι να υπάρχουν αλλά τίποτα δεν έχει κατασκευαστεί ακόμη.

Όπως οι Φλωρινιώτες συνδέονται με το εργοστάσιο στη Μελίτη της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να έχουν τηλεθέρμανση φέτος ή στον επόμενο Χειμώνα, η Κοζάνη και η Πτολεμαΐδα έχουν φθηνή ενέργεια εδώ και δεκαετίες έτσι και εμείς πρέπει να κάνουμε τα πάντα γιατί άλλη ευκαιρία δεν θα παρουσιαστεί.»

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria