Η Peta άνοιξε μαγαζί με δερμάτινα είδη! Οι πελάτες έρχονται αντιμέτωποι με ένα φρικιαστικό θέαμα - OlaDeka

Η Peta άνοιξε μαγαζί με δερμάτινα είδη! Οι πελάτες έρχονται αντιμέτωποι με ένα φρικιαστικό θέαμα

Η PETA ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΦΩΤΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΥΝΑΡΑΔΕΣ ΑΛΛΗΛΟΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ – ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ; Σσσσ!

Με την συνδρομή μιας από τις μεγαλύτερες διαφημιστικές του κόσμου την Ogilvy & Mather, η Peta βάζει τον επικοινωνικό πήχυ ακόμη πιο ψηλά. Αυτή τη φορά τα πλήγματα αφορούν στον κόσμο του δέρματος. Αυτό βέβαια δεν πρέπει να εφυσηχάζει καθόλου τον κλάδο της γούνας. Οι άνθρωποι έχουν στήσει μια τεράστια μπίζνα και την πουλάν με τον πιο σύγχρονο τρόπο, χρησιμοποιώντας ότι πιο βαρύ και εξελιγμένο υπάρχει στο σημερινό παγκόσμιο οπλοστάσιο.

Μιας και κοκορευόμαστε ότι αποτελούμε το τελευταίο και μοναδικό κέντρο παραγωγής γούνας στο δυτικό κόσμο, καλά θα είναι κάποια στιγμή να εκτιναχθούμε από τον ύπνο του Matrix και αφήνοντας κατά μέρος τις σπαραχτικές εμφύλιες διαμάχες με ηλίθιους ηγήτορες προταγωνιστές, να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε το μέλλον, να προστατεύουμε τα λογικά κεκτημένα μας και να σχεδιάζουμε-προτείνουμε-συνδράμουμε σε στρατηγικές επιβίωσης και ανάπτυξης του κλάδου.

Αλλιώς…θα μας μέινουν μόνο τα μουσεία. Και θα βγει προφητικό εκείνο το ρεπορτάζ από το Κανάλι 1 της Ρωσσίας που έλεγε ότι η Καστοριά θα γίνει το νέο Ντιτρόιτ…

Δείτε τι γράφουν τα sites για το νέο -εκπληκτικό- επικοινωνιακό εγχείρημα της PETA (ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΗN…ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ https://www.petakillsanimals.com/):

 

Με έναν σοκαριστικό μα εμπνευσμένο τρόπο προσπάθησε η Οργάνωση για τα δικαιώματα των ζώων PETA να καταδικάσει τις ενέργειες της βιομηχανίας δέρματος και να επηρεάσει τους καταναλωτές σε σχέση με την στάση τους στις αγορές τους.

Με την βοήθεια της διαφημιστικής εταιρείας Ogilvy & Mather Advertising, η ασιατική PETA άνοιξε ένα μαγαζί με δερμάτινα είδη σε κεντρικό δρόμο της Μπανγκόκ, το οποίο όμως επιφύλασσε μια δυσάρεστη έκπληξη για τους πελάτες.

Οι τσάντες που ήταν τοποθετημένες στα ράφια του καταστήματος στην πραγματικότητα έκρυβαν μια φόδρα που έμοιαζε με τα εσωτερικά όργανα ενός ζώου, ενώ ένας μηχανισμός το έκανε να σπαρταρά. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι επίδοξοι πελάτες αναπηδούσαν με τρόμο κάθε φορά που άνοιγαν τις τσάντες.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria