Η πιο σημαντική ερώτηση: Πωλήσεις έγιναν; - OlaDeka

Η πιο σημαντική ερώτηση: Πωλήσεις έγιναν;

Ο Per Knudsen (Kopenhagen Fur) με μία φράση τα λέει όλα για την έκθεση γούνας Καστοριάς

Ο Per Knudsen, Global Sales Manager της Kopenhagen Fur, έδωσε ότι δεν μπόρεσαν να δώσουν ακόμη οι παράγοντες, οι φορείς και οι δημοσιογράφοι της Καστοριάς.

Σε δημοσίευμα της Kopenhagen Fur αναφέρει ότι οι υπεύθυνοι του Προφήτη Ηλία έκαναν καλή δουλειά και με τις κινήσεις τους (προφανώς αναφέρεται στις χαμηλές τιμές) έκαναν ελκυστική την έκθεση καταφέρνοντας τη μεγαλύτερη συμμετοχή εκθετών οι οποίοι έκαναν έναν χώρο 13.000 τ.μ. να μοιάζει αρκετά γεμάτος.

Κατάφεραν να φέρουν πολλούς Ρώσους με ειδικές πτήσεις και αυτό είναι πολύ σημαντικό αναφέρει ο Per Knudsen. Φυσικά δεν υπήρχε τόση δραστηριότητα όσο σε καλύτερες εποχές, αλλά βιώσαμε ωραία ατμόσφαιρα και μια καλύτερη έκθεση από ό, τι ελπίζαμε, λέει ο Per Knudsen.

Σύμφωνα όμως με τον Manager παγκοσμίων πωλήσεων της Kopenhagen Fur, το πιο ενδιαφέρον ερώτημα είναι εάν έγιναν πωλήσεις γουνοποιιτικών προϊόντων. Και η απάντηση που δίνει ο ίδιος είναι: 

Ορισμένες συμφωνίες έγιναν, αλλά δόθηκαν μικρότερες παραγγελίες από ότι συνήθως. Κάποιοι από τους εκθέτες μάλιστα, ανησύχησαν ότι ακόμη και αυτές οι παραγγελίες δεν θα ισχύσουν τελικά…

Σε λίγα λόγια…όλη η αλήθεια.

 

Με πληροφορίες από την Kopenhagen fur

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria