Η Έκθεση γούνας είναι για όλους; - OlaDeka

Η Έκθεση γούνας είναι για όλους;

Του Βασίλη Κωνσταντίνου

Πίστευα και πιστεύω ότι το «εύ ζην» του νομού μας η ατμομηχανή της οικονομίας του τόπου ήταν και είναι η γούνα. Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια με την υποτίμηση του ρουβλιού και τα οικονομικά προβλήματα της Ρωσίας ο κλάδος έχει μπει σε βαθιά κρίση, Η Έκθεση Γούνας είναι η κορυφαία στιγμή του κλάδου.

Έχει εξελιχθεί έχει αλλάξει ευτυχώς προς το καλύτερο , από τα πρώτα χρόνια. Πολλές δε επιχειρήσεις είναι πρωτοποριακές σε παγκόσμιο επίπεδο! Λογικό και αναμενόμενο. Ποιούς όμως αφορά; Γιατί γίνεται; Προφανώς για τους πελάτες. Για τους εμπόρους. Για αυτούς που θα παραγγείλουν. Για τον απλό κόσμο; Για αυτούς που δεν έχουν καμία εμπορική δουλειά με την γούνα., όχι.

Επομένως εδώ τίθεται το ερώτημα αν πρέπει π.χ. εγώ προσωπικά να επισκεφτώ ή όχι; Δεν σας κρύβω ότι γνωρίζοντας από κοντά τα προβλήματα βρίσκομαι στο δίλημμα: Να πάω ή όχι; Καλοπροαίρετα και με φιλική διάθεση θέλω να πάω για να αποτίσω τιμή σε αυτούς που συνεισφέρουν στην τοπική οικονομία. Από την άλλη γνωρίζω ότι οι άνθρωποι πληρώνουν για να κάνουν δουλειές. Επειδή έχω μακρά πείρα γυρίζω διακριτικά και από μακριά ευχόμενος καλές δουλειές.

Πιστεύω ότι όλοι πρέπει να σεβαστούμε την θέληση των εκθετών. Δεν γνωρίζω ακριβώς τι βοηθά. Να έχει κόσμο κίνηση για να μεταφέρει ένα κλίμα αισιοδοξίας; Να είναι ήρεμοι και απρόσκοπτοι ,αφιερωμένοι μόνο στους εμπόρους; Αν κάποια στιγμή με αποκλείσουν από την επίσκεψη όχι μόνο δεν θα παραπονεθώ αλλά αντίθετα θα το υποστηρίξω, Αυτό θέλετε εσείς που πληρώνετε αυτό πρέπει να γίνει!

Γι αυτό εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία και συνιστώ στους μη γουναράδες επισκέπτες διακριτική παρουσία για να βοηθήσουν τον τελικό σκοπό της Έκθεσης που είναι να «Γίνουν δουλειές»

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria