Εξιχνίαση απόπειρας ληστείας σε βάρος ημεδαπής σε περιοχή της Πτολεμαΐδας - OlaDeka

Εξιχνίαση απόπειρας ληστείας σε βάρος ημεδαπής σε περιοχή της Πτολεμαΐδας

Συνελήφθησαν τέσσερα (4) άτομα, εκ των οποίων δυο ημεδαποί και δυο αλλοδαποί

sillipsi

Εξιχνιάσθηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας και της Ομάδας Πρόληψης-Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης, απόπειρα ληστείας σε βάρος 83χρονης ημεδαπής, που διαπράχθηκε χθες (12-05-2016) στο Φούφα Πτολεμαΐδας.

Ειδικότερα, χθες τις πρώτες πρωινές ώρες, τρία άτομα εισήλθαν από ανασφάλιστο παράθυρο σε οικία της 83χρονης, έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους, όπου ο ένας την ακινητοποίησε με τη χρήση βίας, ενώ οι άλλοι δυο ερεύνησαν χώρους της οικίας, αποχωρώντας στη συνέχεια από αυτήν χωρίς να αφαιρέσουν τιμαλφή ή κάποιο χρηματικό ποσό, ενώ τέταρτο άτομο τους ανέμενε έξω από αυτήν.

Μετά την καταγγελία του περιστατικού, υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, οι οποίοι μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, εντόπισαν, προσήγαγαν και ακολούθως συνέλαβαν σε σύντομο χρονικό διάστημα δυο ημεδαπούς (19 και 22 χρονών) και δυο αλλοδαπούς (18 και 16 χρονών), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία για απόπειρα ληστείας.

Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Πτολεμαΐδας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria