Εκπαιδευτικό Σεμινάριο στην Καστοριά - OlaDeka

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο στην Καστοριά

«Προκλήσεις και Διλήμματα στα Μεταβολικά Νοσήματα και την Εσωτερική Παθολογία»

«Προκλήσεις και Διλήμματα στα Μεταβολικά Νοσήματα και την Εσωτερική Παθολογία», είναι το θέμα του Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου, που διοργανώνουν και αυτή τη χρονιά, η Εταιρεία Παθολογίας Βορειοδυτικής Ελλάδος, σε συνεργασία με τη Β’ Παθολογική Κλινική και τη Νεφρολογική Κλινική Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Το Σεμινάριο, 4ο στη σειρά, θα λάβει χώρα στις 13 & 14 Μαΐου 2016, στην Καστοριά, στο Ξενοδοχείο «Limneon Crystal».

Στόχος του είναι, μέσα από την παρουσίαση της ερευνητικής δραστηριότητας και των νέων δεδομένων στον τομέα των μεταβολικών νοσημάτων και της εσωτερικής παθολογίας, να βοηθήσει τους επιστήμονες όλων των ειδικοτήτων να συνδυάσουν την εκπαίδευση με την καθημερινή κλινική πρακτική με απώτερο σκοπό την καλύτερη δυνατή προσφορά υπηρεσιών.

Η ανάπτυξη των επιμέρους θεμάτων από έμπειρους ομιλητές θα προσφέρει, στους νεότερους κυρίως ιατρούς, τη δυνατότητα για εμβάθυνση στα παρουσιαζόμενα θέματα και θα αποτελέσει αφορμή για τη διεύρυνση της επικοινωνίας, την ανανέωση των γνώσεων αλλά και των δεσμών μεταξύ των ιατρών όλων των ειδικοτήτων που άπτονται του παθολογικού τομέα.

Η ανταπόκριση αναμένεται ιδιαίτερα μεγάλη, καθώς έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή 250 άτομα από όλη την Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι για τα Μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Καστοριάς και των Ιατρικών Συλλόγων της ευρύτερης περιοχής, η Εγγραφή θα είναι δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και το επιστημονικό πρόγραμμα οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επισκεφτούν την ιστοσελίδα: www.internal-medicine.gr .

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria