Δείτε το video του επιτυχημένου πιλοτικού European Fur Summer School που έγινε στην Καστοριά - OlaDeka

Δείτε το video του επιτυχημένου πιλοτικού European Fur Summer School που έγινε στην Καστοριά

Από το FUR EUROPE και την ΕΟΓ

Το Ευρωπαϊκό Θερινό Σχολείο Γούνας (European Fur Summer School) συγκέντρωσε την επόμενη γενιά των επιχειρηματιών της γούνας, σχεδιαστές, γουναράδες, φαρμαδόρους και άλλους νέους του ευρωπαϊκό κλάδου της γούνας. Αυτό το βίντεο είναι από την επιτυχημένη πιλοτική εφαρμογή του 2015.

To Fur Europe έχει ανοίξει τη διαδικασία των προσκλήσεων για το ετήσιο European Fur Summer School. Το Θερινό Σχολείο Γούνας είναι ένα μέρος του προγράμματος της Πρωτοβουλίας Νέων Γούνας της Ευρώπης και διοργανώνεται σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας. Πραγματοποιήθηκε στην ιστορική ελληνική περιοχή της γούνας της Καστοριάς και της Σιάτιστας με περισσότερα από 1.400 χρόνια ως ενεργές κοινότητες στη γούνα, από τις 23 Αυγούστου έως 1 Σεπτεμβρίου. Προωθεί τη συμμετοχή των νέων στον κλάδο της γούνας.

Οι συμμετέχοντες προέρχονται από όλη την αλυσίδα παραγωγής της γούνας και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα επικεντρώνεται στην επιχειρηματικότητα, τη δεξιοτεχνία, τη σχεδίαση, τις επιχειρήσεις, την ηθική και την επικοινωνία.

«Πέρσι το Fur Summer School ήταν μια σημαντική επιτυχία, ήταν ένα σημαντικό μέρος του προγράμματος της Πρωτοβουλίας Νέων της γούνας. Πρωτοβουλίες όπως το Θερινό Σχολείο Γούνας μας βοηθά να διασφαλίσουμε ότι θα συνεχίσουμε να έχουμε μια ζωντανή κοινότητα γουνοποιών στο μέλλον. Και όλο αυτό γίνεται και με πολύ χαρά», λέει ο Adam Gono, Επικεφαλής της Πρωτοβουλίας Νέων Γούνας της Ευρώπης.

Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες από το FUR EUROPE

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria