ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ - OlaDeka

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

 Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Π.Σ.ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ 79 – 56

7Η ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΑΔΑ

Για την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος Β ΄Εθνικής Κατηγορίας της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016, η ομάδα μας αγωνίστηκε στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα της Ευκαρπίας.

Ήταν ένα από τα καλύτερα μας παιχνίδια όπου η ομάδα μας έπαιξε σπουδαίο μπάσκετ σε επίθεση και άμυνα. Από το 1ο  κιόλας δεκάλεπτο η ομάδα μας είχε διψήφια διαφορά (24-11), την οποία διατήρησε με τη λήξη του 1ου ημιχρόνου (42-25). Ίδια καλή εικόνα είχε και στο 3ο δεκάλεπτο (60-42) και φυσιολογικά ήρθε άλλη μία νίκη με τελικό σκορ 79-56.

Οι παίκτες της ομάδας μας με, με την εμφάνιση και την απόδοσή τους, αφιέρωσαν τη νίκη στους φιλάθλους της ομάδας μας που ήταν δίπλα μας γεμίζοντας πολλές φορές ασφυκτικά το κλειστό γυμναστήριο «Δημήτρης Διαμαντίδης» στους εντός και όχι μόνο αγώνες μας.

Στο μυαλό τώρα όλων μας, είναι το επόμενο παιχνίδι με τον Ερμή Λαγκαδά όπου,  με νίκη η ομάδα μας θα συμμετέχει στους αγώνες κατάταξης για την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Δεκάλεπτα: 24-11, 42-25, 60-42, 79-56
Διαιτητές: Τσουμαχίδης – Ζάχαρης

Α.Σ. Καστοριάς (Σούλιος): Αντωνιάδης 8 (1), Σίσιου 2 Ματενίδης 8 (1), Γυμνόπουλος , Τερσενίδης 7 (1), Ζυγούρας 7 (2), Ντάλλης 7 (1), Τσαούσης 2 , Τσότσος 12, Βοϊβατόπουλος 12 , Τασιούδης 10, Τεπετίδης 4(1) .

Π.Σ. Ευκαρπίας (Αμοιρίδης): Ματενίδης 2, Τσινόπουλος 4, Κουντουραντζόγλου 6, Γκουτζιομήτρος 6, Κολώτσιος 7(1), Γκαβέζος 5(1), Παουλεάνου 4, Απιδόπουλος, Ουπουσίδης, Μανδάνης, Σουτζόπουλος 20(2), Κόκουρας 2.

AS

Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ –Α.Σ. ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ

 

Την Κυριακή  08 Μαϊου 2016 το βράδυ, πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Καστοριάς ο αγώνας Μπάσκετ μεταξύ των ομάδων Κοριτσιών  Παγκορασίδων  του Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ και του Α.Σ. ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ.

Στην αρχή του παιχνιδιού οι ομάδες ήταν κοντά στο σκορ με τις αθλήτριες της ομάδας του Άργους, να είναι μπροστά. Οι μικρές μας αθλήτριες παίξανε ομαδικά, προσπάθησαν και κατάφεραν να κρατήσουν το σκορ με πολύ μικρή διαφορά σε όλα τα δεκάλεπτα του αγώνα. Παρόλο που συναγωνίστηκαν άξια την αντίπαλη ομάδα δεν κατάφεραν να πρωτοπορήσουν στο σκορ. Ευχαριστήθηκαν όμως το παιχνίδι και συνεχίζουν τις προσπάθειές τους κάθε φορά βελτιωμένες και με καινούριες εμπειρίες!

           

Δεκάλεπτα: 16-22, 10-16, 13-14, 13-18.

Α.Σ. Καστοριάς (Παπαδημητρίου): Τσιαντά, Κρανιά, Πολίσι, Καλλίνικου Μ, Παραρά Δ, Θυμιοπούλου, Καλλίνικου Κ, Χατζηιορδανίδου, Ζάνου, Βλάχου, Παραρά Ζ, Προκοπίδου.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΔΩΝ ΤΟΥ Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

 as-kastorias

Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι προπονητές της παιδικής ομάδας του Α.Σ. Καστοριάς θα ήθελαν να δώσουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που απαρτίζουν την παιδική ομάδα του Α.Σ. Καστοριάς, για την υπέροχη προσπάθεια, το ήθος, την ποιότητα και την αγωνιστικότητα που επέδειξαν κατά τη διάρκεια της ημιτελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων της Θεσσαλονίκης.

Η ομάδα μας έφτασε μία ανάσα από το να κατακτήσει το εισιτήριο που θα την οδηγούσε στις έξι καλύτερες ομάδες της Ελλάδας! Οι εμπειρίες που αποκόμισαν οι νεαροί αθλητές θα αποτελέσουν το εφαλτήριο για περαιτέρω προσπάθεια με απώτερο στόχο, την εξέλιξή τους όπως αρμόζει σε αυτές τις ηλικίες. Η προσπάθεια θα συνεχιστεί. Ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές μας, καλή επιτυχία στις εξετάσεις τους.

EΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ Κο ΔΙΤΣΙΟ ΝΑΟΥΜ

AS-KASTORIAS-PAIDES

Η παιδική ομάδα του Α.Σ. Καστοριάς θα ήθελε να ευχαριστήσει το Δ.Σ.  του Α.Σ. Καστοριάς και τον πρόεδρο κον Δίτσιο Ναούμ για την ευκαιρία που έδωσαν σε όλα τα παιδιά να πάρουν μέρος στην αποστολή της ομάδας μας, στην ημιτελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Η εμπειρία ήταν μοναδική!

Ακόμη ευχαριστούμε τους γονείς, φίλους, συγγενείς και όλους όσους βρέθηκαν κοντά στην ομάδα και βοήθησαν στην προσπάθειά μας όλη τη χρονιά.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές μας, Φοίβο Γυμνόπουλο και Νίκου Χάιδω, που χωρίς την πολύτιμη βοήθειά τους δεν θα καταφέρναμε να αγγίξουμε το όνειρο της συμμετοχής μας στις έξι καλύτερες ομάδες της Ελλάδας.

Συνεχίζουμε και του χρόνου με ακόμη μεγαλύτερη όρεξη και δίψα για βελτίωση προσωπική και ομαδική!

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria