ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Διεθνής Ομοσπονδία Γούνας επέλεξε την Αθήνα για την Ετήσια Γενική Συνέλευση - OlaDeka

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Διεθνής Ομοσπονδία Γούνας επέλεξε την Αθήνα για την Ετήσια Γενική Συνέλευση

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ IFF

Η Αθήνα έχει επιλεχθεί για να φιλοξενήσει την Ετήσια Γενική Συνέλευση 2017, της Διεθνούς Ομοσπονδίας Γούνας στις 19 με 21 Οκτωβρίου. Η συνάντηση θα φιλοξενήσει τα μέλη περισσότερων από 40 χωρών όλου του κόσμου.

Το εμπόριο γούνας κινεί πάνω από 30 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως και απασχολεί πάνω από ένα εκατομμύριο ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Η Ομοσπονδία αντιπροσωπεύει όλες τις πτυχές του εμπορίου γούνας από τους εκτροφείς, τους σχεδιαστές, μεσίτες, κατασκευαστές, βυρσοδέψες και εμπόρους λιανικής πώλησης.

Η Ετήσια Γενική Συνέλευση θα διαρκέσει για 3 ημέρες με συνεδριάσεις του διοικητικού συμβουλίου και μια σειρά από εκδηλώσεις. Τα θέματα της συζήτησης θα περιλαμβάνουν τις τελευταίες εξελίξεις σε θέματα κοινωνικής ευαισθησίας και ευημερίας, συζητήσεις σχετικά με τις τάσεις της μόδας και ενημερώσεις σχετικά με τα σχέδια για την εισαγωγή μεγαλύτερης ιχνηλασιμότητας με τα μεγάλα brands.

Επίσης στην Αθήνα θα πραγματοποιηθούν οι συναντήσεις των περιφερειακών συμβουλίων της IFF Ευρασίας και Αμερικής στο τέλος της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης.

Η Αθήνα επελέγη καθώς η Ελλάδα είναι σημαντική αγορά στον τομέα του εμπορίου γούνας.

Υπάρχουν πολλές φάρμες και βυρσοδεψεία στην Ελλάδα και από την πλευρά της λιανικής είναι μια σημαντική ευρωπαϊκή αγορά, προσελκύοντας το ενδιαφέρον πολλών τουριστών από τη Ρωσία και όχι μόνο.

 

Ο Πρόεδρος της IFF Γιάννης Μανάκας δήλωσε:

“Χαίρομαι που η IFF θα έρθει στην Αθήνα. Αυτό δείχνει μια ισχυρή δέσμευση για την ελληνική αγορά και είμαι βέβαιος ότι η εκδήλωση θα είναι το σωστό μείγμα ευχάριστων στιγμών και σημαντικών συναντήσεων”

 

Mark Oaten

Διευθύνων Σύμβουλος

Διεθνής Ομοσπονδία Γούνας

 

MARK-OATEN

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria