RUN GREECE Kαστοριά Αγώνες πόλης 5χλμ., 10χλμ. και Παιδιών για όλους - Κυριακή 15 Μαΐου 2016 - OlaDeka

RUN GREECE Kαστοριά Αγώνες πόλης 5χλμ., 10χλμ. και Παιδιών για όλους – Κυριακή 15 Μαΐου 2016

Καστοριά, 26 Απριλίου 2016.  Η πόλη της Καστοριάς ετοιμάζεται για 4η χρονιά να υποδεχθεί την επιτυχημένη διοργάνωση αγώνων δρόμου RUNGREECEπου διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, την Π. Ε. Καστοριάς, το Δήμο Καστοριάς και την υποστήριξη της WIND.

Την Κυριακή 15 Μαΐου 2016 η Καστοριά θα φιλοξενήσει  ξανά τους Αγώνες 5χλμ., 10 χλμ. και Παιδιών με στόχο φέτος να αγκαλιάσουν ακόμη περισσότερους δρομείς κάθε ηλικίας, ακόμη περισσότερους ανθρώπους που θέλουν να πάρουν μέρος στη μεγάλη γιορτή και να ξεπεράσουν τις περσινές συμμετοχές.

Κάτοικοι της πόλης αλλά και επισκέπτες, αναμένεται να δώσουν το παρών στις εκκινήσεις των 5χλμ και 10 χλμ. αλλά και στον αγώνα Παίδων, όχι μόνο για να αθληθούν και να λάβουν μέρος στη μεγάλη γιορτή που πλέον έχει γίνει θεσμός, αλλά ταυτόχρονα να στηρίξουν και την κοινωνική πρωτοβουλία της WIND που αυτή τη χρονιά στηρίζει την Εταιρεία Προστασία Ατόμων με Αυτισμό – Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς.

Τις λεπτομέρειες για τη στήριξη του αγώνα και την πρωτοβουλία της κοινωνικής προσφοράς έδωσε ο εκπρόσωπος της WIND κ. Νίκος Καραντίνoς,  ο οποίος ανέφερε: «Συμμετέχουμε στη μεγάλη αθλητική γιορτή της πόλης μας με αμείωτο ενθουσιασμό για 4η χρονιά με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Είμαστε εδώ όπως πάντα για καλό σκοπό, για να συνδέσουμε τον αγώνα με την κοινωνική προσφορά και την αλληλεγγύη. Φέτος στηρίζουμε την Εταιρεία Προστασία Ατόμων με Αυτισμό – Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς μια πρωτοβουλία τριών οικογενειών παιδιών με αυτισμό που ζουν στο νομό μας. Παράλληλα, προσφέρουμε στη διοργάνωση τις Τηλεπικοινωνιακές μας υπηρεσίες, διαθέτοντας το σύγχρονο δίκτυο μας, διασφαλίζοντας απρόσκοπτη επικοινωνία και πρόσβαση στο Internet από το κινητό ή το tablet, με πολύ γρήγορες ταχύτητες. Επίσης, μέχρι το τέλος Μαΐου, τα καταστήματα WIND, συμμετέχουν στο «αγωνιστικό κλίμα» με προσφορές σε πολύ χαμηλές τιμές για 4Gsmartphone, Tablet και συνδέσεις Κινητής, Σταθερής και Internet. Είμαστε έτοιμοι λοιπόν, ευχόμαστε καλή δύναμη στους διοργανωτές, στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, στους εθελοντές και καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες».

Από την πλευρά της, η κ. Αριστούλα Ζάγκα, Πρόεδρος Συλλόγου Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς,δήλωσε: «Η Εταιρεία έχει ως σκοπό την ένταξη των προστατευόμενων μελών της, την ισότιμη μεταχείρισή τους και την εν γένει προστασία τους σε κάθε επίπεδο, στο μέγιστο βαθμό και σε όλους τους τομείς. Το έργο μας στηρίζεται αποκλειστικά στα εθελοντικά μέλη και τους ευαισθητοποιημένους πολίτες με διάθεση προσφοράς. Ευχαριστούμε τη WIND για την ουσιαστική υποστήριξη στον Οργανισμό μας και για την εξαιρετική αυτή πρωτοβουλία που κινητοποιεί και ενεργοποιεί τους πολίτες».

Σημειώνεται ότι οι εγγραφές για το Run Greece Καστοριά έχουν ήδη ξεκινήσει και αναμένεται να ολοκληρωθούν άμεσα. Δυνατότητα εγγραφής υπάρχει on-line, μέσω της ιστοσελίδαςwww.run-greece.gr, είτε με την συμπλήρωση της σχετικής έντυπης αίτησης που οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να  προμηθευτούν στα Γραφεία ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Γραφείο Τύπου WIND Ελλάς

Τηλ. 2106158000 e-mail: [email protected]

Επισκεφθείτε επίσης το NewsRoom στο www.wind.gr , τη σελίδα μαςwww.facebook.com/windhellas &

ακολουθήστε μας στο http://twitter.com/windhellas

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria