H Mέρκελ εξίσου ανεπαρκής και διαπλεκόμενη με τους Καραμανλή, Σαμαρά, Τσίπρα, Μητσοτάκη... - OlaDeka

H Mέρκελ εξίσου ανεπαρκής και διαπλεκόμενη με τους Καραμανλή, Σαμαρά, Τσίπρα, Μητσοτάκη…

Αυτή η Ευρώπη δεν έχει μέλλον

Όχι. Η Μέρκελ δεν είναι ανώτερης κλάσης πολιτικός από τον Καραμανλή, τον Σαμαρά, τον ΓΑΠ, τον Τσίπρα και το Κυριάκο. Και φυσικά δεν είναι λιγότερο διαπλεκόμενη. Η μόνη διαφορά που έχει η Μέρκελ από τους δικούς μας πολιτικούς είναι το γεγονός ότι εκ της θέσεώς της προκαλεί μεγαλύτερη βλάβη στην Ευρώπη απ΄ότι οι δικοί μας.

Η Μέρκελ είναι εξίσου ανασφαλής και ανεπαρκής με το δικό μας πολιτικό προσωπικό.Πέρα από την Μέρκελ και οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι ως εταίροι-δανειστές στα Μνημόνια δεκάρα δεν δίνουν για το ελληνικό κράτος από την άποψη ότι τους είναι αδιάφορο το έαν θα γίνουμε ποτέ ευρωπαική χώρα ή θα παραμένουμε βαθιά τριτοκοσμική.

Εάν οι δανειστές ενδιαφέρονταν πραγματικά για τον εκσυγχρονισμό του τριτοκοσμικού πελατειακού κράτους μετά από 6 χρόνια φορολογικού μακελειού δεν θα έδιναν μια ακόμη συμφωνία σε μια κυβέρνηση η οποία εποπτεύει 500 οργανισμούς του Δημοσίου οι οποίοι αρνούνται να απογραφούν. Δηλαδή οι Ελληνες φορολογούμενοι πληρώνουν μισθούς 500 οργανισμών φαντάσματα. Κι αυτό δεν έχουν δικαίωμα να το αγνοούν οι δανειστές.

Απλά όλοι οι εμπλεκόμενοι κάνουν τα στραβά μάτια, ο καθείς για τους δικούς του λόγους οι οποίοι έχουν κοινή αφετηρία που δεν είναι άλλη από τα ψηφαλάκια και τις μπίζνες…Αυτή είναι η Ευρώπη της Μέρκελ, του Ολάντ, του Τσίπρα, του Μητσοτάκη, της διαπλοκής…

killbill

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria