19th LeShow - Η διεθνής έκθεση για γούνα και δέρμα στη Μόσχα - OlaDeka

19th LeShow – Η διεθνής έκθεση για γούνα και δέρμα στη Μόσχα

Η 19η LESHOW Moscow International Leather & Fur Fashion Fair έχει προγραμματιστεί να λάβει χώρα στο Expocentre, Krasnopresnenskaya NAB, 14 της Μόσχας και θα είναι ανοιχτή για τους επισκέπτες και τους επαγγελματίες του κλάδου κατά τη διάρκεια της 27 με 29 Απριλίου 2016.

leshow-moscow
Η 19η LESHOW Moscow είναι μία από τις πιο ολοκληρωμένες, και η μεγαλύτερη επαγγελματική έκθεση στο έδαφος της Ρωσίας για τη βιομηχανία γούνα και δέρμα. Είναι οργανωμένη σε 15.000 τμ που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και την προσέλκυση επαγγελματιών από μια τεράστια έκταση της Ρωσίας. Ειδικοί της γούνας & της βιομηχανία του δέρματος έρχονται από 220 από τις μεγαλύτερες πόλεις της Ρωσία, ΚΑΚ και ξένες χώρες.Η LESHOW Moscow έχει γίνει συνώνυμη με την επιτυχία εδώ και 18 χρόνια στην έκθεση βιομηχανία δέρματος και γούνας στην Ρωσία.

lm

Η Leshow Moscow είναι ένα εγκεκριμένη εκδήλωση από την UFI και η απόδοσή της μετριέται ανεξάρτητα κάθε χρόνο.
Το Leshow 2016 catwalk show είναι ένα γεγονός που πρέπει οπωσδήποτε να δει κάποιος κατά τη διάρκεια της έκθεσης. Θα οργανωθεί στο περίπτερο 7, αίθουσα 6 σύμφωνα με την οποία οι εκθέτες έχουν την ευκαιρία να προωθήσουν τα προϊόντα τους.

Το συγκεκριμένο show προσελκύει την προσοχή του Τύπου και των μέσων ενημέρωσης, και έτσι από τη μεγάλη δημοσιότητα επιτυγχάνεται όφελος του εκθέτη με την ενίσχυση της μάρκας.
Η Leshow Moscow καλύπτει τις ακόλουθες κατηγορίες προϊόντων:
Leather&Fur Garments
Head Gears
Leather Goods (Bags, Shoes, Belts, etc)
Skins and Hides
Tannery, Chemicals
Fashion Accessories

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria