ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΙΔΩΝ Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ - ΜΙΚΤΗΣ ΕΚΑΣΔΥΜ - OlaDeka

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΙΔΩΝ Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ΜΙΚΤΗΣ ΕΚΑΣΔΥΜ

Μέσα σε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα, διεξήχθη την Τρίτη 5 Απριλίου το απόγευμα στο ΔΑΚ Καστοριάς, φιλικός αγώνας της πρωταθλήτριας παιδικής ομάδας του Α.Σ. Καστοριάς με την αντίστοιχη Μικτή ομάδα παίδων της ΕΚΑΣΔΥΜ.

Ο φιλικός αυτός αγώνας διεξήχθη στα πλαίσια της προετοιμασίας του Α.Σ. Καστοριάς εν όψει της συμμετοχής της ομάδας στην ημιτελική φάση του Μαϊου. Η προσπάθεια όλων των παιδιών και των δύο ομάδων, ευχαρίστησαν το φίλαθλο κοινό που παρευρέθηκε και χειροκρότησε, τις προσπάθειες όλων των παιδιών. Οι προπονητές και των δύο ομάδων έβγαλαν συμπεράσματα και έδωσαν χρόνο συμμετοχής στη γιορτή αυτή για τη Δυτική Μακεδονία σε όλα τα παιδιά σ’  έναν αγώνα που διήρκεσε πέντε δεκάλεπτα.

Ευχαριστούμε θερμά την ΕΚΑΣΔΥΜ, τον ομοσπονδιακό προπονητή κο Νικόλαο Τούφα,  και όλα τα παιδιά που ήρθαν από τους παρακείμενους νομούς καθώς, και, κάθε έναν ξεχωριστά που συνέβαλε να γίνει αυτό το φιλικό παιχνίδι.

Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ( Γυμνόπουλος-Νίκου): Μπασακύρος, Μαρινέλης, Γουρζάνης, Αναστασίου, Τούσκας, Γεωργιάδης, Μιχαλόπουλος, Τσιφτσής, Κάδρας, Αντωνίου, Γκλιάγιας, Δαμιανού, Ντίκος, Καραβατάκης, Τζήμας, Παπαμόσχος.

ΜΙΚΤΗ ΕΚΑΣΔΥΜ (Τούφας): Μιχαλόπουλος, Μητρόπουλος, Δατσιάδης, Σκαργκάλας, Φούντογλου, Γιαννακόπουλος, Τσούκας, Παπαδημητρίου, Ταμπακάκος, Πεχλιβανίδης, Γκόλιας.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria