Σήμερα στην Καστοριά: Κρυπτογραφία και Παιγνίδια - OlaDeka

Σήμερα στην Καστοριά: Κρυπτογραφία και Παιγνίδια

Από τον Αθανάσιο Χριστόπουλο

Στα πλαίσια των ποικίλων πολιτιστικών δραστηριοτήτων του συλλόγου  “Αθανάσιος Χριστόπουλος” και την ευγενική προσφορά και διάθεση του εκπαιδευτικού Ζυγούρη Κωνσταντίνου, θα πραγματοποιηθούν ομιλίες-παρουσιάσεις με γενικό τίτλο:

Ας μιλήσουμε για Μαθηματικά, ας μιλήσουμε για Πολιτισμό”

Η σειρά αυτή θα περιλαμβάνει ομιλίες-παρουσιάσεις σε θέματα Μαθηματικών, εκλαΐκευσης αυτών, ιστορίας και σύνδεσής τους με θέματα της φύσης και της ζωής. Η διάρκεια της κάθε ομιλίας-παρουσίασης θα είναι περίπου 35-50 λεπτά η κάθε μία και απευθύνεται σε όλους τους ενδιαφερόμενους (μέλη ή μη του συλλόγου), μαθητές και γονείς τους και με προτεινόμενη ηλικιακά κατηγορία από 10 χρονών, με μηδενικές, έως ελάχιστες γνώσεις γύρω από τα Μαθηματικά.

 

Τίτλος 2ης παρουσίασης:

“Κρυπτογραφία και Παιγνίδια”

Η 2η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου, επί της οδού Καραβαγγέλη 11 (κάτω από το πρώην 1ο Γυμνάσιο) την Κυριακή  17 Απριλίου 2016 και ώρα 7:00 μ.μ.

Η παρουσίαση θα γίνει από μαθητές της Α’ Γυμνασίου του 3ου Γυμνασίου Καστοριάς και του εκπαιδευτικού τους και θα περιέχει παιχνίδια που θα κληθούν να συμμετέχουν όσα παιδιά επιθυμούν.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria