Παιδική και προ-παιδική ομάδα του ΠΑΣ Λεύκης στο τουρνουά Φλώρινας! - OlaDeka

Παιδική και προ-παιδική ομάδα του ΠΑΣ Λεύκης στο τουρνουά Φλώρινας!

Με μοναδική επιτυχία ολοκλήρωσε την εξόρμηση του ο ΠΑΣ Λεύκης στην Φλώρινα, όπου η προ-παιδική και η παιδική του ομάδα αγωνίστηκαν στο τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργάνωσε η ακαδημία «Ελπίδες Φλώρινας» στην ομώνυμη γειτονική μας πόλη.

Η συμμετοχή μας σε αυτή την διοργάνωση χαρακτηρίστηκε επιτυχής σε όλες τις πτυχές του. Καταρχήν, υπήρχε πολύ μεγάλη συμμετοχή από γονείς και συνοδούς – σύσσωμο το ΔΣ αλλά και πολλοί φίλοι ή/και απλά μέλη του ΠΑΣ Λεύκης – και σχεδόν καθολική συμμετοχή από τους λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές μας. Αγωνιστικά, οι ομάδες μας έπιασαν πάρα πολύ καλή απόδοση με νίκη για την παιδική ομάδα (3-1) και ήττα στις λεπτομέρειες και ατυχίες του αγώνα (5-4) για την προ-παιδική μας ομάδα. Ακόμα και στον οικονομικό τομέα, δεν υπήρχε καμία επιβάρυνση του συλλόγου αφού το ΔΣ και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες γονείς κατάφεραν και κάλυψαν εξ ολοκλήρου το κόστος της μετακίνησης αλλά και της διατροφής των αθλητών μας.

Έχοντας νωπές τις εμπειρίες από την συμμετοχή μας στο τουρνουά, αλλά πιο έντονα τα χαμόγελα και την ευχαρίστηση των παιδιών μας, σχεδιάζουμε όχι μόνο να αυξήσουμε την παρουσία μας σε τέτοιου είδους τουρνουά αλλά ελπίζουμε να υλοποιήσουμε σύντομα ανάλογες δράσεις στην έδρα μας.

(για περισσότερες φωτογραφίες κάντε κλικ εδώ)

017048069086200225

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria