Ο FENDI ΞΑΝΑKANEI COUTURE SHOW ΜΕ ΓΟΥΝΑ - OlaDeka

Ο FENDI ΞΑΝΑKANEI COUTURE SHOW ΜΕ ΓΟΥΝΑ

Η ιταλική μάρκα πολυτελείας Fendi θα γιορτάσει την 90η επέτειο του αυτό το έτος με με ένα fur-heavy haute couture show στη Ρώμη στις 7 Ιουλίου.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Fendi, Karl Lagerfeld διοργανώνει μια haute couture που ονομάζει “fourrure”. Ο Fendi γιόρτασε την 50η επέτειο του Lagerfeld ως σχεδιαστή μόλις πέρυσι, με μια fur extravaganza που προκάλεσε μια ισχυρή αντίδραση της PETA ακριβώς έξω από το show όπου τα μοντέλα, παρουσίαζαν με τον δικό τους στην πασαρέλα δημιουργίες από chinchilla, sable και mink.
Σύμφωνα με το WWD ή αλλιώς τη βίβλο της μόδας, ο οίκος ανέφερε ότι αυτός ήταν «Ο καλύτερος τρόπος για να γιορτάσει 90 χρόνια η Fendi, δεδομένου ότι εκφράζει τις ρίζες και το DNA μας, ενώ μεταδίδει την τόλμη, τη δημιουργικότητα και τη δεξιοτεχνία στη γούνα.”
Και αν ρίξουμε μια ματιά στις πωλήσεις του περασμένου έτους, τα shows που επικεντρώθηκαν στη γούνα είχαν εμπορική επιτυχία. Παρά το γεγονός ότι η μητρική εταιρεία του οίκου Fendi LVMH συνήθως δεν αποκαλύπτει νούμερα, σύμφωνα με πηγές αναφέρει ότι το show του Ιουλίου 2015  βοήθησε να πωλήσουν γούνινα παλτό αξίας 913.000 δολαρίων.
Σε μια περσινή του συνέντευξη ο Lagerfeld μίλησε για τη σημασία της γούνας για τη Fendi, λέγοντας:. “Η Γούνα για μένα είναι κάτι ιταλικό, διότι στη Γαλλία, εγώ ποτέ δεν κάνω γούνα αφού δεν υπάρχουν σοβαροί γουναράδες, και τους τεχνική είναι η βασική σχέση που έχω συνηθίσει. ”

fendi

 

 

 

 

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria