Ο Καστοριανός φοιτητής νομικής Χαράλαμπος Παπαδάκης πρώτευσε σε διαγωνισμό νομικού δοκιμίου - OlaDeka

Ο Καστοριανός φοιτητής νομικής Χαράλαμπος Παπαδάκης πρώτευσε σε διαγωνισμό νομικού δοκιμίου

Διερευνώντας τη σχέση Εγκληματικότητας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης

 Επιστημονική ημερίδα του Εργαστηρίου Εγκληματολογικών Επιστημών της Νομικής Σχολής του ΔΠΘ και την Ευρωπαϊκή Ένωση Νέων Νομικών E.L.S.A – Παρουσία του δημοσιογράφου Πάνου Σόμπολου – Βραβεύτηκαν φοιτητές που συμμετείχαν σε διαγωνισμό δοκιμίου με θέμα «ΜΜΕ και Εγκληματικότητα»

Την στενή και συχνά αμφιλεγόμενη σχέση που έχουν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης με την Εγκληματικότητα, την οποία καλύπτουν και παρουσιάζουν στο ευρύτερο κοινό είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν οι φοιτητές που συμμετείχαν στην επιστημονική ημερίδα με θέμα: «Εγκληματικότητα και Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας» που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του μαθήματος της Εγκληματολογίας, την Τετάρτη 13 Απριλίου στη Νομική Κομοτηνής.

Η εκδήλωση οργανώθηκε από το Εργαστήριο Εγκληματολογικών Επιστημών της Νομικής Σχολής του ΔΠΘ και την Ευρωπαϊκή Ένωση Νέων Νομικών E.L.S.A , με αφορμή ένα διαγωνισμό δοκιμίου που διοργάνωσε η E.L.S.A με θέμα «Εγκληματικότητα και Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας».

Ομιλητές ήταν ο γνωστός δημοσιογράφος κ. Πάνος Σόμπολος και η κ. Βασιλική Θεολόγη, ειδική επιστήμονας της Νομικής Σχολής του ΔΠΘ, με τον κ. Σόμπολο να εξαίρει την προσπάθεια των φοιτητών της Νομικής, καθώς και την πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης, εκφράζοντας την ελπίδα ότι και άλλες σχολές θα τη μιμηθούν.

Τα δοκίμια που βραβεύτηκαν

Στο τέλος της εκδήλωσης, με την παρουσίαση των εργασιών των φοιτητών της Νομικής Σχολής που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό δοκιμίου, ανακοινώθηκαν και οι νικητές του διαγωνισμού, που ήταν οι κ.κ.Χαράλαμπος Παπαδάκης και Θεμιστοκλής Μαργαρίτης, με το δοκίμιο «Η ελευθερία του τύπου και οι συνταγματικές εγγυήσεις της ραδιοτηλεόρασης».

 

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria