Οι Έλληνες αγοραστές στη δημοπρασία της NAFA - OlaDeka

Οι Έλληνες αγοραστές στη δημοπρασία της NAFA

TOP LOT ΓΙΑ ΤΗΝ EFD PAPADOPOULOS

Αρκετές συμμετοχές μεγάλων Ελληνικών επιχειρήσεων έδωσαν το παρόν και επέλεξαν να επενδύσουν στην ποιότητα που προσφέρουν τα δέρματα Black NAFA . 

Η εταιρείες που ξεχώρισαν ηταν οι: Ego ( ο κ. Σαλαγιάννης ηταν πολυ κοντά -840 USD-για να αποκτήσει το Black NAFA Top Lot , αλλα τελικά με 860 USD το πήρε μια κινεζική εταιρεία) ,

Σιάμος- Τσιφλικιώτης, Δίτσιος, Λαγγιώτης, EFD Παπαδόπουλος, Βογιατζής , Βλαχάκης, Σούκας, Τζήμας, Κοτσαμποικίδης, Χατζής και Κλετσίδης.

Να σημειωθεί ότι στις 9 Απριλίου το Top Lot of Mahogany Mink — Female was αγοράστηκε από τον Σωτήρη Βογιατζή για την EFD Papadopoulos Furs, με $260. Παραγωγή Dixon Mink Ranch.

Ειναι πλέον εμφανές ότι η NAFA κυριαρχεί στην Β. Αμερική και η παρουσία της στην Ευρώπη την καθιστά το μοναδικό global δημοπρατήριο . 

Η επένδυση που κάνει στην ποιότητα και η στενή συνεργασία με πολλές επιλεγμένες εταιρείες μεταξύ αυτών και Ελληνικές, σίγουρα την καθιστούν την πιο ασφαλή επιλογή για αγορές και συνεργασία . Το marketing και οι υπηρεσίες που προσφέρει στους πελάτες της ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες και στις επιθυμίες των πελατών της .

Πολλες Ελληνικες εταιρείες αξιοποιουν τους στενούς δεσμούς που έχουν με το δημοπρατήριο του Τοροντο και φυσικά εισπράτουν και τα αντίστοιχα  οφέλη .

Δεν ειναι τυχαίο ότι κορυφαίοι οίκοι μόδας έχουν πρόσφατα υπογράψει συνεργασίες με την NAFA όπως οι Ferre , Fendi κ.α.

Η επόμενη δημοπρασία της NAFA θα πραγματοποιηθεί στις 31 Μαΐου με 5 Ιουνίου , 2016.

ego-6633

Greek-Buyers-6075

Greek-Buyers-6108

Greek-Buyers-6266

Greek-Buyers-6393

Greek-Buyers-6397

Greek-Buyers-6436

Greek-Buyers-6521

Greek-Buyers-6513

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria