Μόνο ντροπή! Πασχαλινά κοτοπουλάκια μιας χρήσης… - OlaDeka

Μόνο ντροπή! Πασχαλινά κοτοπουλάκια μιας χρήσης…

ΒΙΝΤΕΟ

“Πασχαλινά κοτοπουλάκια”, ξέρετε, από αυτά που τα καμάρια των ανθρώπων σκίζουν στα δύο, άβαφα ή και βαμμένα σα να είναι κουρέλια. Οι γονείς και οι “νονοί” ας καταλάβουν ότι πρόκειται για ζωντανά πλάσματα που πονάνε και όχι παιχνίδια.

Μην αγοράζετε ζωάκια “μιας χρήσης” – Απαγορεύεται από το Νόμο.

Να το καταγγείλετε όπου το δείτε!

Σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με αριθμό 258971/2008, απαγορεύεται ρητά η υπαίθρια πώληση, έκθεση και συνύπαρξη με άλλα ζώα, πουλερικών και πτηνών οποιουδήποτε είδους, για προστασία της Δημόσιας Υγείας από την γρίπη των πτηνών. Επιπλέον αυτού τίθεται και το θέμα ευζωίας τους και κακοποίησης.””

Η υπαίθρια πώληση ζώων απαγορεύεται

Σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση 258971 ΦΕΚ (Β’ 1785) 4-9-2008 η πώληση πουλερικών και άλλων πτηνών απαγορεύεται σε υπαίθριες αγορές.

Οι πωλητές/διακινητές μπορούν να κατηγορηθούν για παράνομη εμπορία καθώς δεν πληρούν καμία από τις διατάξεις του Νόμου για τις εμπορικού χαρακτήρα μετακινήσεις, όπως επίσης και για κακοποίηση των ζώων κατά την διάρκεια μετακίνησης, διατήρησης και πώλησής τους, από την μη διασφάλιση σωστών συνθηκών ευζωίας!

Πρέπει να ακολουθούνται διαδικασίες αυτοφώρου για κακοποίηση ζώων, παράνομη εμπορία και διακίνηση κατά παράβαση των διατάξεων Κανονισμού ΕΚ 998/2003.

κοτοπουλάκια “μιας χρήσης”“Πασχαλινά κοτοπουλάκια”, ξέρετε, από αυτά που τα καμάρια των ανθρώπων σκίζουν στα δύο, άβαφα η και βαμμένα σα να είναι κουρέλια.Οι γονείς και οι “νονοί” ας καταλάβουν ότι πρόκειται για ζωντανά πλάσματα που πονάνε και όχι παιχνίδιαΜην αγοράζετε ζωάκια “μιας χρήσης” Απαγορεύεται από το Νόμο. Να το καταγγείλετε όπου το δείτε!! >>>Σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με αριθμό 258971/2008, απαγορεύεται ρητά η υπαίθρια πώληση, έκθεση και συνύπαρξη με άλλα ζώα, πουλερικών και πτηνών οποιουδήποτε είδους, για προστασία της Δημόσιας Υγείας από την γρίπη των πτηνών. Επιπλέον αυτού τίθεται και το θέμα ευζωίας τους και κακοποίησης.”” ->>Η υπαίθρια πώληση ζώων απαγορεύεται. Σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση 258971 ΦΕΚ (Β’ 1785) 4-9-2008 η πώληση πουλερικών και άλλων πτηνών απαγορεύεται σε υπαίθριες αγορές.Οι πωλητές/διακινητές μπορούν να κατηγορηθούν για παράνομη εμπορία καθώς δεν πληρούν καμία από τις διατάξεις του Νόμου για τις εμπορικού χαρακτήρα μετακινήσεις, όπως επίσης και για κακοποίηση των ζώων κατά την διάρκεια μετακίνησης, διατήρησης και πώλησής τους, από την μη διασφάλιση σωστών συνθηκών ευζωίας!Πρέπει να ακολουθούνται διαδικασίες αυτοφώρου για κακοποίηση ζώων, παράνομη εμπορία και διακίνηση κατά παράβαση των διατάξεων Κανονισμού ΕΚ 998/2003.<<

Δημοσιεύτηκε από Animals Spirit Voice στις Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2016

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria