Ιδρύουν… «Βοηθητική Ομάδα Πολιτών Κοζάνης» -Πολιτοφυλακή ενάντια στους μετανάστες - OlaDeka

Ιδρύουν… «Βοηθητική Ομάδα Πολιτών Κοζάνης» -Πολιτοφυλακή ενάντια στους μετανάστες

ΚΟΖΑΝΗ

Tη δημιουργία μιας…περίεργης πολιτοφυλακής, με την επωνυμία «Βοηθητική Ομάδα Πολιτών Κοζάνης» προωθούν τις τελευταίες ημέρες άτομα από την Κοζάνη και γύρω περιοχές, έχοντας, μάλιστα, αναθέσει τη σχετική πρωτοβουλία και σε νομικό της περιοχής.

Μεταξύ άλλων, στο κείμενο της ομάδας που υπάρχει στο Facebook διαβάζουμε «Ουσιαστικά η ομάδα προσπαθεί να εμφυσήσει σε αυτούς {άνδρες – γυναίκες} την έννοια της αλληλεγγύης ως προς την φύλαξη από βίαιες καταστάσεις μεταξύ ημών, δηλ. μεταξύ των κατοίκων και των οικογενειών μας για τις δύσκολες στιγμές που ερχονται ,η εισροή λαθρομεταναστων ειναι Ισλαμιστές με ακραίους σκοπούς που εισβάλλουν βιαίως σε μια πόλη Χριστιανών Ορθόδοξων με απώτερο σκοπό την ισλαμοποιησή μας», ενώ υπάρχει η…διευκρίνηση «Προ των πυλών και θα γενικευτεί η εγκληματικότητα λόγω ανοιχτών συνόρων , με αποτέλεσμα ανεξέλεγκτης εισροής λαθρομεταναστων { δεν μιλώ για Σύριους πρόσφυγες πόλεμου } στις γειτονιές της Κοζάνης θα απειλούνται οικογένειές μας και θα πρέπει εμείς να *θωρακίσουμε τα παιδιά μας που κυκλοφορούν στους δρόμους.»!

Δείτε το σχετικό κείμενο (η φωτογραφία είναι από την ομάδα):

«Συγκροτούμε την Β.Ο.Π «Βοηθητική Ομάδα Πολιτών Κοζάνης» πάντα εντός του πλαισίου του Νόμου και του Συντάγματος – ειναι μια νόμιμη κίνηση ευυπόλυτων πολιτών – που προσπαθεί να εκπαιδεύσει τους πολίτες της πόλης στην αντιμετώπιση καταστάσεων κρίσεων οποιασδήποτε μορφής .

Ουσιαστικά προσπαθεί να εμφυσήσει σε αυτούς {άνδρες – γυναίκες} την έννοια της αλληλεγγύης ως προς την φύλαξη από βίαιες καταστάσεις μεταξύ ημών, δηλ. μεταξύ των κατοίκων και των οικογενειών μας για τις δύσκολες στιγμές που ερχονται ,η εισροή λαθρομεταναστων ειναι Ισλαμιστές με ακραίους σκοπούς που εισβάλλουν βιαίως σε μια πόλη Χριστιανών Ορθόδοξων με απώτερο σκοπό την ισλαμοποιησή μας .

Προ των πυλών και θα γενικευτεί η εγκληματικότητα λόγω ανοιχτών συνόρων , με αποτέλεσμα ανεξέλεγκτης εισροής λαθρομεταναστων { δεν μιλώ για Σύριους πρόσφυγες πόλεμου } στις γειτονιές της Κοζάνης θα απειλούνται οικογένειές μας και θα πρέπει εμείς να *θωρακίσουμε τα παιδιά μας που κυκλοφορούν στους δρόμους.

. Δεν είμαστε μια ομάδα πολιτών που θα αντικαταστήσει ούτε την Αστυνομία ούτε τον Στρατό. Είναι αυτονόητο αυτό αντιθέτως βοηθούμε και συμπαραστεκόμαστε για ίδιον όφελος , την αστυνομία της πόλης μας ,διότι λόγω πολυπολιτισμικής ιδεολογίας των επικυρίαρχων του πλανήτη , έχει φορτωθεί περαιτέρω υπηρεσιες και καταστάσεις , εποπτεύοντας την πόλη μας ΕΙΡΗΝΙΚΑ , ουσιαστικά εποπτεύω τον εαυτό μου.

Μακρυά από εμάς τα πολιτικά κόμματα και οι πολιτικές παρατάξεις δεν έχουμε καμιά απολύτως σχέση με αυτά .

Εκτός από την ειδική στολή που θα καθιερωθεί δεν οπλοφορούμε με κανενός είδους όπλο ,διότι αυτό ειναι παράνομο κατά τον νόμο του κράτους, σε έκτακτη κατάσταση βίας, ειδοποιούμε την Αστυνομια της πόλης μας να αποδοθεί στην Δικαιοσύνη
Αν δεν μπορούμε να το κάνουμε εμείς αυτό , τότε δεν μπορεί κανείς να το κάνει για εμάς ..

Μαζί μας θα ειναι και η καθ’ όλα νόμιμη , το εντασσόμενο σχέδιο Ασφάλειας «DALEX European Security» Κοζάνης Ευχαριστούμε τον διευθυντή της εταιρίας Αλέξανδρο Κωνσταντινίδη»

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria