ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ : Το Pre game 24ης αγωνιστικής και οι ΠΟΙΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ 2/3-4-2016 - OlaDeka

ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ : Το Pre game 24ης αγωνιστικής και οι ΠΟΙΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ 2/3-4-2016

Κορυφώνεται το ενδιαφέρον για την κατάκτηση του τίτλου, τρεις … στροφές πριν το κλείσιμο της αυλαίας

Στη … λεωφόρο των επιτυχιών θα προσπαθήσουν να παραμείνουν αύριο Σάββατο (4 μ.μ.) οι τέσσερις ομάδες που ξεχώρισαν εδώ και καιρό αναφορικά με το κυνήγι του τίτλου, παίζοντας, όμως, η μία από αυτές στην έδρα της και οι άλλες τρεις μακριά από τα … σπίτια τους.

Συγκεκριμένα, ο πρωτοπόρος στη βαθμολογία «Ηρακλής» Πολυκάρπης, καλείται-ως τυπικά γηπεδούχος, ελέω τιμωρίας της έδρας του-  να κοντραριστεί στο γήπεδο της Πενταβρύσου με τον Παναργειακό, ο οποίος ναι μεν – εκ των πραγμάτων- είναι αδιάφορος βαθμολογικά, αλλά, από την άλλη, με τη μέχρι σήμερα συμπεριφορά του σε ματς είτε με είτε χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, έδειξε πως το μόνο που δεν τον απασχολεί, είναι το αν «καίγονται» οι αντίπαλοί του για τη νίκη και μόνο αυτή.

Ο συγκάτοικος, τώρα, του «Ηρακλή» στο … ρετιρέ της βαθμολογίας, Κάστορας, αναντίρρητα, έχει πολύ πιο εύκολο έργο να επιτελέσει αύριο από τους τρεις υπόλοιπους «μνηστήρες» του τίτλου, καθώς θα φιλοξενήσει στο …  σπίτι του στη Χλόη τον ουραγό ΠΑΟΚ Κωσταραζίου, ο οποίος, σημειωτέον, σε περίπτωση ήττας, αυτόματα υποβιβάζεται και μαθηματικά στη β’ κατηγορία.

Οι δύο, λοιπόν, πρωτοπόροι, καλούνται στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής, να υπερασπιστούν την πρωτοκαθεδρία τους στον πίνακα της βαθμολογίας, έχοντας στο μυαλό τους μονάχα τη νίκη, ενώ το « τρίποντο» θα επιδιώξουν, σε «μάχες», ωστόσο, μακριά από τα … σπίτια τους, προκειμένου να μείνουν σε τροχιά ανόδου, τόσο ο «Μέγας Αλέξανδρος» Καλλιθέας στη Λεύκη κόντρα στον τοπικό ΠΑΣ όσο και η «Αστραπή» Μεσοποταμίας στο Δ.Α.Κ. Καστοριάς με αντίπαλο την ομάδα των «γουναράδων».
Σε ό, τι αφορά, εν τω μεταξύ, τις υπόλοιπες τρεις αναμετρήσεις, οι δύο από αυτές, γεγονός είναι, ότι  παρουσιάζουν ενδιαφέρον, καθώς με νίκη των γηπεδούχων στα ματς Α.Ε. Γραμμοχωρίων- Κρόνος και «Γράμμος» Μαυροχωρίου- «Δόξα» Κορησού, θα μπει οριστικά τέλος στο ποιες από τις δύο ομάδες της βάσης της βαθμολογίας θα αντιμετωπίσουν το φάσμα του υποβιβασμού στη β’ κατηγορία, η μία (η τελευταία) απευθείας και η άλλη ( η προτελευταία) περιμένοντας με αγωνία τα αποτελέσματα των αγώνων μπαράζ για άνοδο στη Γ’ Εθνική, τα οποία αν είναι ευνοϊκά για την πρωταθλήτρια του νομού μας και κερδίσει το εισιτήριο της ανόδου της στη μεγαλύτερη τη τάξει ερασιτεχνική κατηγορία της χώρας μας, τότε θα συνεχίσει να αγωνίζεται και τη νέα σεζόν στην κατηγορία των «μεγάλων» ομάδων της Ε.Π.Σ.Καστοριάς.

Τέλος, η αναμέτρηση με την οποία κλείνει ο κύκλος των συναντήσεων της 24ης αγωνιστικής ημέρας, αφορά το ματς της «Δόξας» Κορησού με τον Α.Σ.Νταηλάκη, που και για τις δύο ομάδες το αποτέλεσμα είναι παντελώς αδιάφορο.

Χωρίς-τίτλο-1

poin

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria