ΔΗΝΑΚ: Έκλεψαν 18 κουπιά, καρέλα και άλλο αθλητικό υλικό αξίας περίπου 50.000€ της Εθνικής Ρωσίας - OlaDeka

ΔΗΝΑΚ: Έκλεψαν 18 κουπιά, καρέλα και άλλο αθλητικό υλικό αξίας περίπου 50.000€ της Εθνικής Ρωσίας

Θανάσης Μπατσόπουλος: Αν αυτό κυκλοφορήσει, κανένας δεν θα ξανάρθει για προετοιμασία στην Καστοριά

Προχθές το βράδυ διαπιστώθηκε από τους υπεύθυνους της Ρωσικής Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας που ως γνωστόν βρίσκεται εδώ και μήνες στην Καστοριά στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, η απώλεια 8 ζευγαριών κουπιών, αρκετών καρέλων και άλλων αθλητικών υλικών από το λεμβαρχείο του ΔΗΝΑΚ στην Καστοριά.

Τα 18 κουπιά τελευταίας γενιάς μαζί με το υπόλοιπο υλικό που εξαφανίστηκε υπολογίζεται ότι αξίζουν σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες περί τα 50.000€. Μεγάλο πλήγμα για την αξιοπιστία της πόλης και μεγάλη η ζημιά όσον αφορά στην εικόνα της περιοχής σχετικά με τη δυνατότητα προσέλκυσης ομάδων για προετοιμασία. Απίστευτη ανατροπή με την αποστολή της Ρωσίας που από εκεί που αποτελούσε την καλύτερη διαφήμιση για την πόλη μας, τώρα μοιάζει σαν τρομακτικού βεληνεκούς δυσφήμιση και φθορά της αξιοπρέπειας καθώς και του τομέα αθλητικού τουρισμού της Καστοριάς.

Μεγάλο ερωτηματικό αποτελεί βέβαια το πως και από ποιον έγινε η κλοπή χωρίς να υπάρξει κανένα ίχνος παραβίασης σε κλειδαριές και όλο το κτίριο!

Τεράστιες οι ευθύνες στον δήμο Καστοριάς που είναι ο αρμόδιος για τη φύλαξη του ΔΗΝΑΚ.

Στο ηχητικό που ακολουθεί ακούστε από τον Πέτρο Σμιξιώτη και τον Θανάση Μπατσόπουλο, όλες τις λεπτομέρειες (ακόμη και κάποια ερωτηματικά που τέθηκαν έμμεσα από ανθρώπους του ΔΗΝΑΚ για τους ίδιους τους Ρώσους).

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria