Σήμερα στην Καστοριά: Κρυπτογραφία και Παιγνίδια

Από τον Αθανάσιο Χριστόπουλο

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Σήμερα στην Καστοριά: Κρυπτογραφία και Παιγνίδια

Στα πλαίσια των ποικίλων πολιτιστικών δραστηριοτήτων του συλλόγου  “Αθανάσιος Χριστόπουλος” και την ευγενική προσφορά και διάθεση του εκπαιδευτικού Ζυγούρη Κωνσταντίνου, θα πραγματοποιηθούν ομιλίες-παρουσιάσεις με γενικό τίτλο:

Ας μιλήσουμε για Μαθηματικά, ας μιλήσουμε για Πολιτισμό”

Η σειρά αυτή θα περιλαμβάνει ομιλίες-παρουσιάσεις σε θέματα Μαθηματικών, εκλαΐκευσης αυτών, ιστορίας και σύνδεσής τους με θέματα της φύσης και της ζωής. Η διάρκεια της κάθε ομιλίας-παρουσίασης θα είναι περίπου 35-50 λεπτά η κάθε μία και απευθύνεται σε όλους τους ενδιαφερόμενους (μέλη ή μη του συλλόγου), μαθητές και γονείς τους και με προτεινόμενη ηλικιακά κατηγορία από 10 χρονών, με μηδενικές, έως ελάχιστες γνώσεις γύρω από τα Μαθηματικά.

 

Τίτλος 2ης παρουσίασης:

“Κρυπτογραφία και Παιγνίδια”

Η 2η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου, επί της οδού Καραβαγγέλη 11 (κάτω από το πρώην 1ο Γυμνάσιο) την Κυριακή  17 Απριλίου 2016 και ώρα 7:00 μ.μ.

Η παρουσίαση θα γίνει από μαθητές της Α’ Γυμνασίου του 3ου Γυμνασίου Καστοριάς και του εκπαιδευτικού τους και θα περιέχει παιχνίδια που θα κληθούν να συμμετέχουν όσα παιδιά επιθυμούν.

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια