Οι Έλληνες αγοραστές στη δημοπρασία της NAFA

TOP LOT ΓΙΑ ΤΗΝ EFD PAPADOPOULOS

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Οι Έλληνες αγοραστές στη δημοπρασία της NAFA

Αρκετές συμμετοχές μεγάλων Ελληνικών επιχειρήσεων έδωσαν το παρόν και επέλεξαν να επενδύσουν στην ποιότητα που προσφέρουν τα δέρματα Black NAFA . 

Η εταιρείες που ξεχώρισαν ηταν οι: Ego ( ο κ. Σαλαγιάννης ηταν πολυ κοντά -840 USD-για να αποκτήσει το Black NAFA Top Lot , αλλα τελικά με 860 USD το πήρε μια κινεζική εταιρεία) ,

Σιάμος- Τσιφλικιώτης, Δίτσιος, Λαγγιώτης, EFD Παπαδόπουλος, Βογιατζής , Βλαχάκης, Σούκας, Τζήμας, Κοτσαμποικίδης, Χατζής και Κλετσίδης.

Να σημειωθεί ότι στις 9 Απριλίου το Top Lot of Mahogany Mink — Female was αγοράστηκε από τον Σωτήρη Βογιατζή για την EFD Papadopoulos Furs, με $260. Παραγωγή Dixon Mink Ranch.

Ειναι πλέον εμφανές ότι η NAFA κυριαρχεί στην Β. Αμερική και η παρουσία της στην Ευρώπη την καθιστά το μοναδικό global δημοπρατήριο . 

Η επένδυση που κάνει στην ποιότητα και η στενή συνεργασία με πολλές επιλεγμένες εταιρείες μεταξύ αυτών και Ελληνικές, σίγουρα την καθιστούν την πιο ασφαλή επιλογή για αγορές και συνεργασία . Το marketing και οι υπηρεσίες που προσφέρει στους πελάτες της ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες και στις επιθυμίες των πελατών της .

Πολλες Ελληνικες εταιρείες αξιοποιουν τους στενούς δεσμούς που έχουν με το δημοπρατήριο του Τοροντο και φυσικά εισπράτουν και τα αντίστοιχα  οφέλη .

Δεν ειναι τυχαίο ότι κορυφαίοι οίκοι μόδας έχουν πρόσφατα υπογράψει συνεργασίες με την NAFA όπως οι Ferre , Fendi κ.α.

Η επόμενη δημοπρασία της NAFA θα πραγματοποιηθεί στις 31 Μαΐου με 5 Ιουνίου , 2016.

ego-6633

Greek-Buyers-6075

Greek-Buyers-6108

Greek-Buyers-6266

Greek-Buyers-6393

Greek-Buyers-6397

Greek-Buyers-6436

Greek-Buyers-6521

Greek-Buyers-6513

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια