Οι εκθέτες έτοιμοι, οι πελάτες ήρθαν, καλή επιτυχία FEA! - OlaDeka

Οι εκθέτες έτοιμοι, οι πελάτες ήρθαν, καλή επιτυχία FEA!

ΡΩΣΙΑ, ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ, ΣΙΒΗΡΙΑ, ΚΟΡΕΑ, ΚΙΝΑ,ΙΑΠΩΝΙΑ, ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

“Είθε η αρμονία να έλθει στον κόσμο”  εύχεται με μία αυτοκόλλητη επιγραφή (αρχική φωτό) η Ρωσίδα ιδιοκτήτρια της βαλίτσας που φιγουράρει μπροστά στην Reception του Sofitel Athens Airport. Με μία λογοτεχνική και φιλοσοφική διάθεση το oladeka.com υποδέχεται τους επισκέπτες της Διεθνούς Έκθεσης Γούνας του ΣΕΓ και ευχόμαστε η “αρμονία” της αγαπητής Ρωσίδας, να σηματοδοτήσει και την πορεία της εκδήλωσης που συγκεντρώνει τα βλέμματα όλων των Ελλήνων Γουνοποιών σε όλα τα στάδια της ολιγοήμερης διαδρομής της από την Πέμπτη ως την Κυριακή. Μιας διαδρομής που ευχόμαστε να δημιουργήσει προοπτικές για ανάπτυξη και ελπίδα για την ερχόμενη σεζόν.

Όλα είναι έτοιμα. Τα περίπτερα λάμπουν, τα γουναρικά στις θέσεις τους. Ο μηχανισμός του Metropolitan Expo στις επάλξεις. Οι εκθέτες μετρούν αντίστροφα για τη μεγάλη και κρίσιμη έναρξη.

Σήμερα κατέφθασαν τουλάχιστον οι μισοί από τους “κλεισμένους” και αρκετοί μεμονωμένοι επισκέπτες -υποψήφιοι αγοραστές.

Οι υποψήφιοι πελάτες καταφθάνουν από όλο τον κόσμο: Ρωσία, Ουκρανία, Καζακστάν, Σιβηρία, Κορέα, Κίνα, Ιαπωνία, Ευρώπη, Αμερική και άλλα σημεία του πλανήτη. Οι Ρώσοι αφίχθησαν στο Sofitel Athens Airport λίγο μετά τις 17:00 ενώ αρκετά αργότερα, περίπου στις 21:00 έφθασαν τα γκρουπ των Ουκρανών στο Holiday Inn.

Όλοι δήλωσαν και έδειχναν ευδιάθετοι και έκαναν πολύ θετικές δηλώσεις στο τηλεοπτικό συνεργείο του ΣΕΓ που καταγράφει υλικό για τη δημιουργία προωθητικού υλικού της επόμενης FEA για το 2017 που θα μεταδοθεί σε ολόκληρο τον κόσμο. Δείτε σε επόμενο άρθρο τι δήλωσαν οι ξένοι επισκέπτες.

Η καρδιά της Ελληνικής Γουνοποιίας χτυπά στο Metropolitan Expo. Στην Fur Excellence In Athens. Όλοι περιμένουν και εύχονται να δημιουργηθούν ελπιδοφόρες προοπτικές. Όλοι τις χρειαζόμαστε…

Καλή επιτυχία FEA! Καλή επιτυχία Ελληνική Γουνοποιία!

FEA-SOFITEL-2
Πλήρες το Sofitel Airport λόγω FEA
FEA-SOFITEL-1
Περιμένοντας τα group

FEA-SOFITEL FEA-750 FEA-38 FEA-37 FEA-36 FEA-28 FEA-29 FEA-30 FEA-32 FEA-33 FEA-34 FEA-35 FEA-27 FEA-26 FEA-25 FEA-24 FEA-23 FEA-22 FEA-21 FEA-14 FEA-17 FEA-18 FEA-20 FEA-12 FEA-11 FEA-10 FEA-9 FEA-8 FEA-7 FEA-6 FEA-5 FEA-3 FEA-2 FEA-1

 

 

FEA-39 FEA-40 FEA-41 FEA-42 FEA-43 FEA-44 FEA-45 FEA-47 FEA-49 HO-1

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria