Ο Δήμος Άργους Ορεστικού τιμά τη γυναίκα - OlaDeka

Ο Δήμος Άργους Ορεστικού τιμά τη γυναίκα

Δελτίο Τύπου και φωτογραφίες από τη χθεσινή εκδήλωση

Μια πολύ όμορφη εκδήλωση, αφιερωμένη στη γυναίκα, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι παρευρέθηκαν χθες, αργά το απόγευμα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Άργους Ορεστικού.

Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Δήμος Άργους Ορεστικού και η  Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρησή του με αφορμή τον εορτασμό της Ημέρας της Γυναίκας, στις 8 Μαρτίου.

Κατά τη διάρκειά της πραγματοποιήθηκαν ομιλίες για τη χειραφέτηση της γυναίκας από τη συνταξιούχο εκπαιδευτικό κα Βασιλική Μπούκλα-Παπαγεωργίου, τη συμβολή της στην κοινωνία, τις επιστήμες, την τεχνολογία και τις τέχνες από την εκπαιδευτικό κα Αθηνά Κοτσάνη και τη γυναίκα της Προποντίδας από την πρόεδρο του Συλλόγου Μικρασιατών ΚΥΖΙΚΟΣ.

Παράλληλα προβλήθηκε ντοκιμαντέρ που επιμελήθηκαν η εκπαιδευτικός κα Μαριλένα Μπουμπάρη και ο δημοσιογράφος κ. Πέτρος Μαρκόπουλος, μέσω του οποίου “απλές” γυναίκες μίλησαν για όσα συνθέτουν τη ζωή της γυναίκας σήμερα και χθες.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τη χορωδία του Συλλόγου Μικρασιατών ΚΥΖΙΚΟΣ αλλά και τραγούδια που έπαιξαν μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Άργους Ορεστικού (Ζωή Βασιλειάδη-πιάνο, Βίβιαν Σιώμου-βιολί, Φανή Μπίζιου-πιάνο).

Να σημειώσουμε ότι την Τετάρτη 9 Μαρτίου θα προβληθεί η ταινία του Κριστόφ Κισλόφσκι «Τρία χρώματα: Μπλε», στις αίθουσα του Μορφωτικού Συλλόγου «Ορεστίς» και ώρα 19:30 (είσοδος ελεύθερη).

gynaika-ekdilosi-dimos-argous
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria