Χ.Δούκης για τους τοπικούς άρχοντες και το προσφυγικό: Αποφάσισαν για εμάς χωρίς εμάς; - OlaDeka

Χ.Δούκης για τους τοπικούς άρχοντες και το προσφυγικό: Αποφάσισαν για εμάς χωρίς εμάς;

Ήξεις αφήξεις, λόγια διφορούμενα, ψίθυροι, διαψεύσεις και υπεκφυγές από πολιτικές «πιπίτσες»

Εδώ στο oladeka.com τα λέμε από τις αρχές του Φλεβάρη. Η αστυνομία έχει στείλει σήμα σε όλους τους τοπικούς …άρχοντες οι οποίοι όντως ως άρχοντες άλλων εποχών, συζητούν και μουρμουρίζουν πίσω από κλειστές πόρτες το θέμα της εισδοχής των προσφύγων στο νομό Καστοριάς και το μόνο που δεν κάνουν είναι να ενημερώσουν τον κόσμο, τους πολίτες, αλλά κυρίως να πάρουν τις σωστές αποφάσεις.

Ήξεις αφήξεις, λόγια διφορούμενα, ψίθυροι, διαψεύσεις και υπεκφυγές από πολιτικές «πιπίτσες» που αντί να μιλήσουν ανοιχτά και ξάστερα στους πολίτες έτσι ώστε να βρεθεί η σωστή λύση και για τους ταλαίπωρους μιας άλλης γης, αλλά και για τους κατοίκους αυτής,  επιτρέπουν ασυνείδητα να δημιουργείται μία διάχυση μαφιόζικης ατμόσφαιρας που «λερώνει» έντιμους επιχειρηματίες χωρίς λόγο και παρακινεί να μπουν στο παιχνίδι του «μεγάλου παζαριού» κομπογιανίτες αποτυχημένοι παραγοντίσκοι που πάντα τέτοια ψάχνουν.

Όλη αυτή η κατάσταση οδήγησε τον υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο του Γ. Δακή Χρυσόστομο Δούκη, να δηλώσει τα παρακάτω για τη στάση των τοπικών φορέων για το θέμα των προσφύγων:

Οι Δήμοι του Νομού Καστοριάς και η Αντιπεριφέρεια Καστοριάς τι έχουν αποφασίσει; 
Αποφάσισαν για εμάς χωρίς εμάς;
Αποφάσισαν και διέταξαν;
Ή δεν έχουν αποφασίσει ακόμη;

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria