«ΧΑΘΗΚΕ» Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ 1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ! ΤΗΝ ΨΑΧΝΕΙ Ο ΣΤΥΛΙΑΔΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗ ΒΡΙΣΚΕΙ! - OlaDeka

«ΧΑΘΗΚΕ» Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ 1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ! ΤΗΝ ΨΑΧΝΕΙ Ο ΣΤΥΛΙΑΔΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗ ΒΡΙΣΚΕΙ!

Έκλεισε το σχολείο επειδή ο πρατηριούχος δεν έφερε πετρέλαιο όπως είχε ειδοποιηθεί να πράξει χωρίς να επικοινωνησει με τον Δ.Στυλιάδη…

Κλειστό σήμερα το 1ο δημοτικό σχολείο λόγω εξάντλησης των αποθεμάτων καυσίμων στις δεξαμενές του. Για το θέμα είχε μεριμνήσει ο υπεύθυνος της Α Βάθμιας του δήμου κ. Δημήτρης Στυλιάδης και είχε δώσει εντολή στον πρατηριούχο από την προηγούμενη Τρίτη. Ο εν λόγω επαγγελματίας όμως ξέμεινε από πετρέλαιο αυτές τις μέρες με την απρόσμενη κακοκαιρία και τις χαμηλές θερμοκρασίες με αποτέλεσμα να μην προμηθεύσει το 1ο δημοτικό με καύσιμα σήμερα.

Έτσι η διευθύντρια του σχολείου ανακοίνωσε απευθείας στους γονείς ότι το σχολείο σήμερα κλείνει και έδιωξε τα παιδιά.

Αυτό που δεν έκανε όμως, ήταν να ενημερώσει για την κατάσταση τον κ. Στυλιάδη ο οποίος όταν το έμαθε από τους γονείς, μερίμνησε και διευθέτησε το θέμα εκ νέου με αποτέλεσμα να καταφθάσει άμεσα βυτίο στο σχολείο, αλλά ταυτόχρονα τηλεφώνησε στην διευθύντρια για να τη ρωτήσει το αυτονόητο: Γιατί δηλαδή δεν μπήκε στον κόπο να του τηλεφωνήσει και να του αναφέρει το πρόβλημα από το πρωί. Από εκείνη τη στιγμή έως και το μεσημέρι τα τηλέφωνα της διευθύντριας δεν απαντούν, άλλοι δάσκαλοι με τους οποίους συνομίλησε ο Δημήτρης Στυλιάδης την ψάχνουν για να της πουν ότι θέλει να μιλήσει μαζί της ο υπεύθυνος του δήμου για το σχετικό θέμα, αλλά τίποτα από όλα αυτά δεν κα΄τεστη δυνατό!

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria