Σύλληψη μετά από 8 χρόνια του 41χρονου Αλβανού που είχε πυροβολήσει αστυνομικούς στην Καστοριά - OlaDeka

Σύλληψη μετά από 8 χρόνια του 41χρονου Αλβανού που είχε πυροβολήσει αστυνομικούς στην Καστοριά

sillipsi

Συνελήφθη Αλβανός στα σύνορα που μετέφερε ναρκωτικά και είχε πυροβολήσει αστυνομικούς το 2007

Συνελήφθη χθες το πρωί, στα ελληνοαλβανικά σύνορα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με συναδέλφους τους του Α.Τ. Κακαβιάς, του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς και των Αλβανικών Αρχών, 41χρονος υπήκοος Αλβανίας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του Ανακριτή Καστοριάς για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών από κοινού.

Ειδικότερα, ο συλληφθείς, την 25-10-2007, εντοπίσθηκε στην περιοχή της Καστοριάς, να μεταφέρει μαζί με συνεργούς του, ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 133.510 γραμμαρίων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, οι δράστες, προκειμένου να διαφύγουν τη σύλληψη, πυροβόλησαν σε βάρος αστυνομικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς, που τους κατεδίωκαν.

Από την περαιτέρω έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, προέκυψε ότι, σε βάρος του 41χρονου, ο οποίος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για παραβάσεις των Νόμων περί ναρκωτικών και περί αλλοδαπών, εκκρεμούσαν τρεις 3 επιπλέον αποφάσεις με τις οποίες καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης και χρηματική ποινή, για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, χρήση πλαστού εγγράφου και παραβάσεις του Νόμου περί αλλοδαπών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria