ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΑΠΑΓΩΓΗΣ! - OlaDeka

ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΑΠΑΓΩΓΗΣ!

80.000 με 100.000 η λεία των ληστών

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, η αστυνομία έχει VIDEO που δείχνει καθαρά τους στυγνούς απαγωγείς και ληστές. Αυτή την ώρα εξελίσεται επιχείρηση επεξεργασίας και αξιοποίησης συγκεκριμένων στοιχείων που δόθηκαν από γείτονες του καταστήματος του θύματος απαγωγής, άγριου ξυλοδαρμού και ληστείας. Οι δράστες σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες σταμάτησαν το όχημα του γουνοποιού στην περιοχή του ΚΤΕΟ Καστοριάς ενώ εκείνος κατευθύνονταν στο σπίτι του στο Τοιχιό Καστοριάς. Του έστησαν μπλόκο με επαγγελματική ψυχραιμία παριστάνοντας τους αστυνομικούς. Οι δράστες μιλούσαν άψογα ελληνικά.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες φορούσαν αστυνομικές στολές χωρίς διακριτικά και μάλιστα είχαν ακάλυπτα τα πρόσωπα τους! Αυτό αν αληθεύει όπως περιγράψαμε στην αρχή του κειμένου, μπορεί να είναι και το μοιραίο τους λάθος!

Στη συνέχεια, αφού οδήγησαν τον απαχθέντα στον επαγγελματικό του χώρο στη βόρεια παραλία, με απειλή όπλων και μετά από άγριο ξυλοδαρμό τον λήστεψαν. Τον χτύπησαν άγρια με τη λαβή των όπλων με τέτοια δύναμη που ο άτυχος συμπολίτης μας έπεσε κάτω. Στη συνέχεια τον ανάγκασαν να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο από το οποίο αφαίρεσαν 80 με 100.000 ευρώ περίπου.Τέλος αιμόφυρτο και τραυματισμένο τον μετέφεραν σε ερημική περιοχή στην Καλλιθέα όπου και τον έδεσαν σε δέντρο.

Με αξιοθαύμαστο κουράγιο και δύναμη ο τραυματισμένος και σοκαρισμένος γουνοποιός, κατάφερε να λυθεί και αφού περπάτησε μέχρι τα πρώτα σπίτια της Καλλιθέας, ζήτησε βοήθεια.. Έτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καστοριάς όπου μέχρι και αυτή την στιγμή νοσηλεύεται και η κατάσταση του ευτυχώς δεν εμπνέει ανησυχία…

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria