ΣΕΓ - ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΡΕΚΟΡ ΣΤΗΝ 6η FEA - OlaDeka

ΣΕΓ – ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΡΕΚΟΡ ΣΤΗΝ 6η FEA

Όλη η συνέντευξη τύπου για τη Fur Excellence In Athens

Πλήρης επιβεβαίωση του oladeka.com «Μας στηρίζουν όλα (και τα τέσσερα) δημοπρατήρια του κόσμου. Έχουμε ιδιαίτερα αυξημένη ζήτηση από τους επισκέπτες απ όλο τον κόσμο. Έχουμε αυξημένη συμμετοχή και από τους εκθέτες. Επιδοτήσαμε τους πελάτες των εκθετών και όχι την τιμή των περιπτέρων και πετύχαμε να προσελκύσουμε μεγαλύτερο αγοραστικό κοινό που σημαίνει ότι έτσι θα επωφεληθούν οι εκθέτες μας. Για αυτό και κάθε μέρα προστίθενται νέοι εκθέτες.

Η Fur Excellence In Athens θα είναι η έκθεση που θα έχει τους περισσότερους Ρώσους πελάτες από κάθε άλλη έκθεση στον κόσμο για φέτος. Ξέρουμε πόσοι έρχονται και είναι σίγουρα πιο πολλοί από εκείνους που επισκέφθηκαν το Hong Kong και το Μιλάνο!

300% αύξηση της επισκεψιμότητας από την Ουκρανία. Έχει εξαντληθεί η διαθεσιμότητα ξενοδοχείων όπως το SOFITEL που βρίσκονται κοντά στο χώρο διεξαγωγής της Έκθεσης (το Metropolitan expo) λόγω του μεγάλου αριθμού των επισκεπτών της έκθεσης που έχουν ήδη κάνει κράτηση για την FEA. Εκτός των επισκεπτών των οποίων έχουμε πληρώσει τη μεταφορά και τη διαμονή, δεχόμαστε καθημερινά αιτήσεις από άλλους επισκέπτες οι οποίοι μαθαίνοντας ότι το όριο των επιδοτούμενων έχει κλείσει, δηλώνουν ότι θα έρθουν με δικά τους έξοδα.

Έχοντας εμπειρία από τα προηγούμενα έτη, μπορούμε και φιλτράρουμε τους τουρίστες από τους αγοραστές.

Έχουμε επισκέπτες από όλο τον κόσμο (Αμερική, Κίνα, Ιαπωνία,Hong Kong) οι μεγαλύτερες εταιρίες από την Κορέα θα έρθουν στην έκθεση μας όπως και μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της Κίνας με όλο το τμήμα marketing και πωλήσεων της. Θα υπάρξουν και παράλληλες δράσεις όπως παραδοσιακό εργαστήρι και workshop για να παρακολουθήσουν μαθητές και επισκέπτες. Επιδοτούμε τους επισκέπτες όπως κάνουν πολλές κλαδικές εκθέσεις γούνας ή άλλων αντικειμένων πχ φαρμακευτικές που επιδοτούν τα έξοδα των επισκεπτών γιατρών.

Λάθος επιλογή όσων αποφάσισαν να μη συμμετέχουν στην FUR EXCELLENCE IN ATHENS δηλώνουν τα μέλη της διοίκησης του Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών. “Οι πόρτες μας εξακολουθούν να είναι ανοιχτές”… Δείτε στο video τις σημερινές δηλώσεις των κ.κ. Σαλαγιάννη και Χατζησυμεωνίδη και Μαλεγκάνου».

ΣΕΓ: ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΡΕΚΟΡ ΣΤΗΝ 6η FEA

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria