ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ -  Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ  78-60 - OlaDeka

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ –  Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ  78-60

Σ ένα παιχνίδι χωρίς κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον για την ομάδα μας, για την τελευταία αγωνιστική της δεύτερης φάσης των ομίλων, η ομάδα μας ηττήθηκε για πρώτη φορά με σκορ 78-60 ( ημίχρονο 51-27).

Ο αγώνας είχε δύο όψεις:  Ένα πρώτο ημίχρονο που παρουσιαστήκαμε νωθροί χωρίς ίχνος προσπάθειας και αγωνιστικότητας, και ένα δεύτερο ημίχρονο που επικρατήσαμε σ’ αυτό, δείχνοντας μέρος των καλών μας στοιχείων που διαθέτουμε σαν ομάδα.

Μελανό σημείο ήταν, ότι, από την αρχή του αγώνα δεν λειτουργούσε ο πίνακας (χρόνου, σκορ, φάουλ) και μέλος του Δ.Σ. Γρεβενών του Κεραυνού απομάκρυνε άνθρωπο της ομάδας μας, ο οποίος είχε το ρόλο της προφορικής ενημέρωσής μας, στις αρχές του τετάρτου δεκαλέπτου, κι ενώ η ομάδα είχε αποκτήσει ρυθμό.

Η επικράτηση παρ όλα αυτά, της αντιπάλου ομάδος ήταν δίκαιη και δεν αποτελεί δικαιολογία για μας, διότι στην πραγματικότητα χάσαμε ένα πρώτο ημίχρονο και ήταν δύσκολο η ομάδα να ανακάμψει εύκολα.

Καλή επιτυχία και συγχαρητήρια για την συμμετοχή μας για δεύτερη συνεχόμενη φορά της παιδικής μας ομάδας στο Final Four των παίδων που θα γίνει στις 25 – 26 Μαρτίου στο κλειστό γυμναστήριο Γρεβενών. Περιμένουμε όλο το φίλαθλο κόσμο της Καστοριάς να υποστηρίξει την προσπάθεια των παιδιών.

Τα δεκάλεπτα: 26-16, 25-11, 08-14, 19-19.

Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ( Γυμνόπουλος-Νίκου): Μπασακύρος, Κρανιάς, Νάντσος, Αναστασίου, Τούσκας, Γεωργιάδης, Μιχαλόπουλος,Μαρινέλης, Κάδρας, Αντωνίου, Τζήμας, Τσιφτσής.    

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria